Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

ΑΕΚ: Ξανά στο χειρουργείο ο Γαλανόπουλος – Πρόβλημα και με Αμραμπάτ

ΑΕΚ: Ξανά στο χειρουργείο ο Γαλανόπουλος – Πρόβλημα και με Αμραμπάτ
ΦΩΤΟ Intime

Πολύ άσχημα είναι τα νέα για τον Κώστα Γαλανόπουλο, ο οποίος δεν γλιτώνει το νέο χειρουργείο ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί στο γόνατο και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις ο Αμρραμπάτ και λογικά χάνει το ματς της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό, τι «παίζει» με Μπρόρσον. 

Πολύ άτυχος στέκεται για ακόμα μία φορά ο Κώστας Γαλανόπουλος. Ο διεθνής χαφ της ΑΕΚ δεν μπορεί να απαλλαχθεί ακόμα από το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί στον χόνδρο του γονάτου και όλα δείχνουν πως οδηγείται για ακόμα μία φορά στο χειρουργείο με αποτέλεσμα να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, αφού αναμένεται να μείνει εκτός για 6 μήνες!

Θυμίζουμε πως ο Γαλανόπουλος έχει υποβληθεί σε αρθροσκοπική επέμβαση στον χόνδρο του δεξιού του ποδιού στις 27 Δεκεμβρίου του 2019 από τον Λάκη Νικολάου. Η τότε εκτίμηση ανέφερε πως θα επιστρέψει στη δράση μετά από τρεις μήνες. Τελικά επέστρεψε στη δράση τον Νοέμβριο του 2020, έπαιξε σε 27 ματς, αλλά το καλοκαίρι στην προετοιμασία αισθάνθηκε και πάλι ενοχλήσεις. Έμεινε για καιρό εκτός, έπαιξε στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα της πρεμιέρας και έκτοτε ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Από εκεί και πέρα προβλήματα υπάρχουν και ενόψει του ματς με τον Παναιτωλικό για την Superleague καθώς όλα δείχνουν, ο Αμραμπάτ θα τεθεί ξανά εκτός πλάνων λόγω του τραυματισμού του, ενώ ο Μάνταλος θα προσπαθήσει να μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων σήμερα (29/9) αν και αισθάνεται ακόμα ενοχλήσεις.

Τέλος όσον αφορά το κομμάτι της μετεγγραφικής ενίσχυσης και συγκεκριμένα την περίπτωση του Φρανζ Μπρόρσον, η «Ώρα των Σπορ» αναφέρει πως ο στόπερ της Μάλμε εξετάζεται με πολύ ενδιαφέρον, καθώς σε τρεις μήνες μένει ελεύθερος και έχει τα προσόντα που ζητούν στην Ένωση, ενώ παρ’ ότι ο πρώτος στόχος του 25χρονου άσου της Μάλμε είναι να παίξει στην Αγγλία, αυτό θα αποδειχτεί δύσκολο λόγω της άδειας εργασίας που απαιτείται να βγάλει. 

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις