Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

ΑΕΚ – Λαμία: Δύσκολη φιλική νίκη για την Ένωση

ΑΕΚ – Λαμία: Δύσκολη φιλική νίκη για την Ένωση
ΦΩΤΟ Intime

Η ΑΕΚ έδωσε φιλική αναμέτρηση προπονητικού χαρακτήρα στο ΟΑΚΑ κόντρα στη Λαμία και πήρε δύσκολα τη νίκη με 1-0, χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Σάκχοφ στο 68ο λεπτό του αγώνα.

Η Ένωση ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αλλά δημιούργησε ελάχιστες ευκαιρίες για γκολ, με τον Γκαρσία στο 2′ με σουτ και τον Τάνκοβιτς στο 53′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, να σπαταλούν τις σημαντικότερες από αυτές.

Το γκολ ήρθε τελικά μετά από ασίστ του Ανσαριφάρντ στον Σάκχοφ, ο οποίος είχε περάσει στο ματς τέσσερα λεπτά νωρίτερα ως αλλαγή. Η ΑΕΚ πήρε έτσι τη φιλική νίκη και περιμένει να δει αν θα αρχίσει κανονικά το πρωτάθλημα την ερχόμενη εβδομάδα.

Οι συνθέσεις στο ΑΕΚ – Λαμία

ΑΕΚ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Στάνκοβιτς, Χατζισαφί (77’ Μιτάι), Τζαβέλλας (84 Λάτσι), Βράνιες (84’ Μίτογλου), Μισελέν (77’ Σβάρνας), Λε Ταλέκ (64’ Σάκχοφ), Σιμάνσκι (87’ Ρουκουνάκης), Τάνκοβιτς (87’ Ραντόνια), Αλμπάνης, Γκαρσία (77’ Σαμπανάτζοβιτς), Ανσαριφάρντ.
Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Σαράνοφ, Βύντρα, Ορτέγκα, Αντέτζο, Μαζουλουξής, Γκέντζογλου, Τσαλδάρης, Νούνιες, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Μανουσάκης.
Αγωνίστηκαν και οι Ελευθεριάδης, Μανούσος, Τιρόνε, Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς, Τσούκαλος, Τρούμπουλος.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις