Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

ΑΕΚ – Λιβάι Γκαρσία: «Ελπίζω να γίνω ο παίκτης που θέλω να είμαι»

ΑΕΚ – Λιβάι Γκαρσία: «Ελπίζω να γίνω ο παίκτης που θέλω να είμαι»
ΦΩΤΟ intime

Ο Λιβάι Γκαρσία μίλησε στο κανάλι της Ομοσπονδίας της πατρίδας του και αναφέρθηκε στην παρουσία του στην ΑΕΚ και την εξέλιξη της καριέρα τους.

Ο εξτρέμ από το Τρίνινταντ και Τομπέιγκο δεν έδειξε ευχαριστημένος από τη σεζόν του και τόνισε την προσπάθειά του να γίνει ακόμη καλύτερος στο μέλλον. Επίσης, ρωτήθηκε και για τον αδερφό του Τζούντα που αγωνίζεται στην ΑΕΚ Β’.

Οι δηλώσεις του Λιβάι Γκαρσία

Για τη σεζόν του στην ΑΕΚ: «Εγώ είχα κάποιες καλές και κακές στιγμές, κάποια σκαμπανεβάσματα, αλλά ελπίζω πως θα τελειώσω τη σεζόν με κάποια καλά στατιστικά».

Για τον αδερφό του Τζούντα: «Τα πάει καλά, από τον Ιούλιο και μετά είχε ένα θετικό ξεκίνημα και ελπίζω να εξελιχθεί και να κάνει ακόμα περισσότερα».

Για το πως αισθάνεται αυτή τη στιγμή στην καριέρα του: «Αισθάνομαι καλά, έχω περισσότερη αυτοπεποίθηση, νιώθω λίγο πιο ολοκληρωμένος. Προσπαθώ να δίνω πάντα το καλύτερό μου για να εξελιχθώ σε πράγματα που μου έλειπαν. Κάθε χρόνο βλέπω όλο και περισσότερη βελτίωση και ελπίζω να συνεχίσω την εξέλιξη και να γίνω ο παίκτης που θέλω να είμαι».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις