Παρασκευή, 24 Μαΐ
28oC Αθήνα

ΑΕΚ – Λιβάι Γκαρσία: «Προσπαθώ να μην δίνω σημασία στα δημοσιεύματα»

ΑΕΚ – Λιβάι Γκαρσία: «Προσπαθώ να μην δίνω σημασία στα δημοσιεύματα»
Intime.gr

Ο επιθετικός και πρώτος σκόρερ της της ΑΕΚ, Λιβάι Γκαρσία, μίλησε στην « Newsday» του Τρίνινταντ και Τομπάγκο για το ενδιαφέρον Ευρωπαϊκών συλλόγων για τον ίδιο, αναφέροντας πως είναι προσηλωμένος στους στόχους του με τους «κιτρινόμαυρους».

Συγκεκριμένα, ο Λιβάι Γκαρσία τόνισε ότι τον κολακεύουν τα μετεγγραφικά “σενάρια”, ωστόσο ο ίδιος δεν δίνει ιδιαίτερη σημασία και προσπαθεί για το καλύτερο για την ΑΕΚ. Μάλιστα ο 25χρονος επιθετικός θέλησε να επισημάνει πόσο σπουδαίο ρόλο παίζει για εκείνον η οικογένεια του, η οποία τον βοηθά σε καθημερινή βάση.

Όσον αναφορά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Λιβάι Γκαρσία τόνισε ότι η ΑΕΚ φιλοδοξεί να κατακτήσει και αυτό τον τίτλο μετά το πρωτάθλημα.

Τα λόγια του Λιβάι Γκαρσία:

«Είναι μια μακρά σεζόν. Έχουμε ένα τρόπαιο και ελπίζω να κατακτήσουμε ακόμα ένα επιπλέον.

Είχα κάποια σκαμπανεβάσματα με τους τραυματισμούς, αλλά είμαι πραγματικά χαρούμενος με τον εαυτό μου και πιστεύω ότι θα μπορούσα να κάνω πολλά παραπάνω.

Προσπαθώ όσο περισσότερο μπορώ να μη δίνω σημασία. Όμως όσο κι αν θες να τα αποφύγεις, κάποιες φορές ακούς το είδος των συλλόγων που τους ενδιαφέρεις και λες ‘τι;’ Αλλά πρέπει να τα μπλοκάρεις και να συνεχίσεις εστιάζοντας στους στόχους και τις αποστολές σου. Ό,τι κι αν συμβεί στο μέλλον, θα δούμε πώς θα πάνε τα πράγματα.

Δεν γνώριζα ότι με ακολουθούσαν τόσοι άνθρωποι και υπάρχει κόσμος που τώρα με γνωρίζει. Εκτιμώ την αγάπη και είναι μεγάλη χαρά που βλέπω την υποστήριξη. Όπως γνωρίζετε, σε ωθεί ακόμη περισσότερο.

Νομίζω ότι όλοι ξέρουν ότι προέρχομαι από μεγάλη οικογένεια, με πολλά αδέρφια και έπαιξε μεγάλο ρόλο στην καριέρα μου. Οπότε, το να έχω τη δική μου οικογένειά μου δίνει κίνητρο. Υπάρχουν ημέρες που μπορεί να επιστρέφει σπίτι με στρες και η οικογένεια μου παίρνει μεγάλο μέρος του πόνου και βοηθάει να ανακάμψεις γρηγορότερα και να συνεχίσει.

Ο όγκος της δουλειάς που κάνεις στο επάγγελμά σου συνήθως είναι κι αυτό που κερδίζεις. Δούλεψα πραγματικά σκληρά αυτήν τη σεζόν, από την καλοκαιρινή προετοιμασία μέχρι τώρα και θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρο.

Είναι δυσάρεστο που δεν μπορούσα να είμαι στην εθνική στις προηγούμενες κλήσεις, αλλά έχουμε ακόμα ελπίδες. Θα βάλω τα δυνατά μου. Είναι ομαδικό άθλημα, αλλά θα βάλω τα Είναι ομαδικό άθλημα, αλλά θα βάλω τα δυνατά μου να προσφέρω την εμπειρία και ό,τι μπορώ για να βοηθήσω.»

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις