Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

ΑΕΚ – Μαρσέιγ: «Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να παίξουμε με την Μπράιτον χωρίς κόσμο» αναφέρει η Ένωση

ΑΕΚ – Μαρσέιγ: «Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να παίξουμε με την Μπράιτον χωρίς κόσμο» αναφέρει η Ένωση
Eurokinissi

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε και επίσημα το sold out στο ματς της ομάδας με την Μαρσέιγ και παράλληλα “χτύπησε καμπανάκι” στους οπαδούς που θα βρεθούν απόψε στην OPAP Arena.

Με νέα ανακοίνωση που εξέδωσε, η ΠΑΕ ΑΕΚ κάνει έκκληση στον κόσμο της ομάδας, να έχει την απαραίτητη συμπεριφορά στο αποψινό ματς με την Μαρσέιγ και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός καθώς υπάρχει σοβαρός κίνδυνος η ομάδα να τιμωρηθεί από την UEFA και ο αγώνας με την Μπράιτον που ακολουθεί να διεξαχθεί χωρίς κόσμο!

Το μήνυμα της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ:

Φίλοι της ΑΕΚ

Όπως γνωστοποιήσαμε νωρίτερα, το αποψινό ματς με την Μαρσέιγ είναι «sold out». Μας περιμένει μια μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά, όμως για μια ακόμη φορά πρέπει να επισημάνουμε κάποια πράγματα που έχουν τεράστια σημασία.

Η ομάδα μας κινδυνεύει με βαριά τιμωρία, ακόμη και με αποκλεισμό έδρας, αν δεν δώσουμε βάρος σε όσα επισημάνθηκαν και στην χθεσινή μας ανακοίνωση.

Κυρίως τονίζουμε την σημασία του να σεβαστούμε την απαίτηση για ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ. Δεν πρέπει να δοθεί κανένα δικαίωμα σε αυτό το κομμάτι! Ακολουθήστε τις οδηγίες των ανδρών της ασφάλειας του γηπέδου. ΚΑΝΕΙΣ να μη μένει σε διάδρομο την ώρα του αγώνα.

Παρακαλούμε επίσης για μια ακόμη φορά, να δοθεί τέλος σε αυτό το εντελώς ασόβαρο κι επικίνδυνο για την ΑΕΚ φαινόμενο με την χρήση laser. Μετά τα όσα έγιναν με τον Άγιαξ, αποτελεί κι αυτό σοβαρή αιτίας πιθανής βαριάς τιμωρίας.

Μη παίρνετε τίποτε απ’ όλα αυτά ελαφρά! Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να παίξουμε με την Μπράιτον χωρίς κόσμο! Μη βγάλουμε μόνοι μας τα μάτια μας. ΚΑΝΕΙΣ σε διαδρόμους την ώρα του αγώνα, ΚΑΝΕΝΑ laser απόψε στην OPAP Arena.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις