Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

ΑΕΚ: Με το “16” στη φανέλα ο Ζήσης!

ΑΕΚ: Με το “16” στη φανέλα ο Ζήσης!
ΦΩΤΟ Intime

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε επίσημα πως ο Νίκος Ζήσης δεν θα φορέσει τη φανέλα με το αγαπημένο του νούμερο 6, αλλά αυτή με το 16 στην επιστροφή του στην Ένωση μετά από 15 χρόνια.

Ίδια μέρη, ίδια αγάπη άλλος… αριθμός για τον Νίκο Ζήση, που όπως ανακοίνωσε επίσημα η ΑΕΚ, θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 16 στην επιστροφή του στην Ένωση. Ο έμπειρος γκαρντ, που στην πρώτη του θητεία στους “κιτρινόμαυρους”, αλλά και σε όλη του την καριέρα επέλεγε τον αριθμό 6, δεν θα μπορέσει να το κάνει αυτή τη φορά καθώς ο αριθμός έχει αποσυρθεί από την ΑΕΚ προς τιμήν του σπουδαίου Γιώργου Τρόντζου.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ

“Στις 15 Οκτωβρίου 2016, στον αγώνα με Λαύριο, η φανέλα με το “6” του τεράστιου Γιώργου Τρόντζου, αποσύρθηκε διά παντός, αφού ανυψώθηκε στην οροφή της προσωρινής έδρας της “Βασίλισσας”, στο Κλειστό του ΟΑΚΑ και πέρασε στην αιωνιότητα.

Ως εκ τούτου, ο Νίκος Ζήσης δεν θα μπορέσει να φορέσει τη φανέλα με το αγαπημένο του νούμερο, αυτό, που συνήθιζε να βλέπει για χρόνια ολόκληρα και ο κόσμος, που τον λάτρευε, μέχρι και το προτελευταίο “ταξίδι” της καριέρας του, στη Μπανταλόνα. Η νέα εμφάνιση του Ζήση θα εμπεριέχει το “6”. Πρόκειται για το νούμερο «16» και μ’ αυτό θα πορεύεται στο εξής…

Γούρικο να είναι, Νίκο”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις