Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

ΑΕΚ: Με Βράνιες, Αραούχο και Λε Ταλέκ η αποστολή για την Βελέζ

ΑΕΚ: Με Βράνιες, Αραούχο και Λε Ταλέκ η αποστολή για την Βελέζ
ΦΩΤΟ Intime

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς έκανε γνωστή την αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με την Βελέζ Μοστάρ στο Σεράγεβο την Πέμπτη (22/7) για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Ο Όγκνιεν Βράνιες αντικατέστησε τον Ιουνούτ Νεντελτσεάρου, ενώ ο Σέρχιο Αραούχο αποτέλεσε προσθήκη την οποία είχε δικαίωμα να κάνει η ομάδα. Έτσι, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς με τη σειρά του, τους πήρε στην αποστολή για τον πρώτο ματς του 2ου προκριματικού του Europa Conference League  που θα γίνει στο Σαράγεβο την Πέμπτη (22/7, 21:30). Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, ο Σέρβος προπονητής ανακοίνωση την πρώτη αποστολή της καριέρας του στην Ένωση, από την οποία απουσιάζουν (σε σχέση με όσους είχαν δηλωθεί στη λίστα της UEFA) οι τραυματίες Λάτσι, Γαλανόπουλος και οι Κοσιδης, Μαχαίρας.

Tην αποστολή της ΑΕΚ που ταξιδεύει αύριο (21/7, 10:00) για Βοσνία απαρτίζουν οι: Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Γκίνης, Μπακάκης, Λόπες, Βράνιες, Μήτογλου, Σβάρνας, Τζαβέλλας, Νταντσένκο, Ραντόνια, Μιτάι, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Μάνταλος, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Ρουκουνάκης, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Αραούχο

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις