Κυριακή, 28 Απρ.
18oC Αθήνα

ΑΕΚ: Μένει μέχρι νεωτέρας ο Κετσπάγια! Τι ειπώθηκε στη συνάντηση

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Η καρέκλα του… έτριζε, οι περισσότεροι τον θεωρούσαν τελειωμένο, αλλά εκείνος συνεχίζει κανονικά στον πάγκο της ΑΕΚ. Ο λόγος για τον Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος παρέμεινε στην Ένωση, παρά το γεγονός πως το κλίμα ήταν βαρύ γι’ αυτόν μετά τη συντριβή από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Η συνάντηση του Γεωργιανού τεχνικού με τους Ντούσαν Μπάγεβιτς και Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς ολοκληρώθηκε, με τον Κετσπάγια να αποχωρεί μετά από 1,5 ώρα από τα γραφεία της ΑΕΚ και να δηλώνει: “Απλώς μιλήσαμε, συνεχίζουμε”.

Μένει να δούμε αν θα υπάρξει επίσημη τοποθέτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ, η οποία φαίνεται πως έδωσε μία δεύτερη ευκαιρία στον προπονητή της. Φυσικά, από εδώ και πέρα, κάθε παιχνίδι είναι τελικός για την Ένωση και τον Γεωργιανό τεχνικό, ο οποίος δεν έχει άλλα περιθώρια λάθους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν τέθηκε ποτέ θέμα προπονητή στη συνάντηση. Αντίθετα, οι άνθρωποι της ΑΕΚ ζήτησαν εξηγήσεις από τον Κετσπάγια για την τραγική εικόνα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Γεωργιανός τεχνικός φρόντισε να υπερασπιστεί τις επιλογές του, τονίζοντας πως ο Σιμόες δεν αγωνίστηκε γιατί ήταν ανέτοιμος και πως ο Πέκχαρτ πέρασε στο παιχνίδι για να προσπαθήσει να απειλήσει την εστία του Ολυμπιακού, όντας καλός στο ψηλό παιχνίδι.

Ο Κετσπάγια θα παραμείνει στον πάγκο της ΑΕΚ μέχρι νεωτέρας, χωρίς να σημαίνει πως έχει καταφέρει να αντιστρέψει το εις βάρος του κλίμα.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε