Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

ΑΕΚ – Μιλόγεβιτς: Το «αντίο» του Σέρβου προπονητή στους παίκτες

ΑΕΚ – Μιλόγεβιτς: Το «αντίο» του Σέρβου προπονητή στους παίκτες

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς βρέθηκε στα Σπάτα το πρωί του Σαββάτου κι αποχαιρέτησε τους παίκτες της ΑΕΚ και το υπόλοιπο επιτελείο.

Η συνεργασία της ΑΕΚ με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς ολοκληρώθηκε πρόωρα, με τις δύο πλευρές να χωρίζουν φιλικά, μετά από λίγους μήνες κοινής πορείας.

Ο Σέρβος προπονητής πήγε στα Σπάτα την επομένη της ανακοίνωσης της ΑΕΚ κι αποχαιρέτισε τους ποδοσφαιριστές και όλο το υπόλοιπο της ομάδας.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ευχαρίστησε τους παίκτες για τη συνεργασία τους, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τη συμπεριφορά τους.

«Σαν ποδοσφαιριστές η αξία σας είναι δεδομένη, και το μέλλον σας εγγυημένο, αλλά σας ευχαριστώ κυρίως ως ανθρώπους για την καταπληκτική συνεργασία και τη συμπεριφορά σας», είπε στους παίκτες του ο Μιλόγεβιτς.

Ο Γιάννης Παπαδημητρίου ευχαρίστησε από την πλευρά του τον Σέρβο τεχνικό. «Το ποδόσφαιρο είναι αποφάσεις και πρέπει να σεβόμαστε τις αποφάσεις. Σε ευχαριστούμε για τη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα», ήταν τα λόγια του.

Ο Γιάννης Παπαδημητρίου ενημέρωσε, μάλιστα, τους παίκτες ότι οι επόμενες προπονήσεις και η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Ατρόμητο θα γίνει υπό τις οδηγίες του Νίκου Παναγιωτάρα, ο οποίος προπονεί από σήμερα (9/10) τους παίκτες.

Το πιο πιθανό είναι ότι ο Παναγιωτάρας θα καθίσει στον πάγκο στον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις