Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

ΑΕΚ: “Μπλέκει” του Βράνιες; Δημοσίευμα για… απαιτήσεις 1 εκατ. από Άντερλεχτ

ΑΕΚ: “Μπλέκει” του Βράνιες; Δημοσίευμα για… απαιτήσεις 1 εκατ. από Άντερλεχτ

Η υπόθεση «Όγκνιεν Βράνιες» φαίνεται πως δεν θα τελειώσει εύκολα για την ΑΕΚ, σύμφωνα –τουλάχιστον- με όσα αναφέρουν τα τελευταία δημοσιεύματα από το Βέλγιο.

Η ΑΕΚ θέλει να αποκτήσει τον Όγκνιεν Βράνιες χωρίς να βγάλει κάποιο ποσό από τα ταμεία της, ο Βόσνιος αμυντικός κάνει προσπάθεια –και υποχωρήσεις- για να μείνει ελεύθερος από την Άντερλεχτ, αλλά πλέον οι Βέλγοι εμφανίζονται να θέλουν να… κερδίσουν κάτι από αυτή την υπόθεση.

Αν και αρχικά ο σύλλογος του Βελγίου εμφανιζόταν διατεθειμένος να βγάλει το «διαζύγιο» με τον Βράνιες, δημοσίευμα του voetbalkrant αναφέρει πως πλέον θέλει οικονομικό αντάλλαγμα, σκεπτόμενοι το ποσό που είχαν δώσει στην Ένωση για να τον αποκτήσουν.

«Ο Βράνιες τα έχει βρει με την ΑΕΚ, η οποία θέλει τον παίκτη ως ελεύθερο. Η μετεγγραφή φαίνεται πως θα γίνει, αλλά οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται. Η ΑΕΚ θέλει τον παίκτη δωρεάν, αλλά η Άντερλεχτ δεν το θέλει αυτό. Η διοίκηση της Αντερλεχτ συνειδητοποιεί ότι τα 3 εκατ. ευρώ που πλήρωσε στην ΑΕΚ για τον παίκτη, εκείνη τη στιγμή ήταν ένα ποσό πολύ μεγάλο. Έτσι, με βάση την αξία του Βόσνιου, η Αντερλεχτ θέλει ένα ποσό κοντά στο 1 εκατ. ευρώ για να τον πουλήσει» αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα.

Σε κάθε περίπτωση, η ΑΕΚ από την πλευρά της περιμένει το αποτέλεσμα των επαφών του Βράνιες με την Άντερλεχτ, για τη λύση του συμβολαίου του, κοιτάζοντας παράλληλα και άλλες περιπτώσεις παικτών.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις