Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

ΑΕΚ – Μπράγκα, Καρέρα: “Όσο είμαστε ζωντανοί, υπάρχουν ελπίδες”

ΑΕΚ – Μπράγκα, Καρέρα: “Όσο είμαστε ζωντανοί, υπάρχουν ελπίδες”

Μετά την ήττα από τη Ζόρια, η ΑΕΚ έχει ελάχιστες πιθανότητες πρόκρισης στους “32” του Europa League, ωστόσο θα παλέψει γι’ αυτές, όπως τόνισε ο Μάσιμο Καρέρα, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου για το αυριανό (3/12) εντός έδρας παιχνίδι με την Μπράγκα.

Ο Ιταλός τεχνικός τόνισε ότι υπάρχουν ακόμα ελπίδες κι ότι η Ένωση θα προσπαθήσει να δώσει τον καλύτερο της εαυτό στα παιχνίδια με Μπράγκα και Λέστερ που απομένουν.

Αναλυτικά ο προπονητής είπε:

Αν σκέφτεται αλλαγές, να προστατέψει κάποιους παίκτες κόντρα στην Μπράγκα, εν όψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό;

«Σίγουρα θα υπάρχει κάποιος παίκτης που δεν θα παίξει αύριο και θα ξεκουραστεί. Θα δούμε σε τι κατάσταση θα είναι κι άλλοι παίκτες. Θα δούμε στην προπόνηση και θα αποφασίσουμε ποιοι θα παίξουν αύριο».

Αν θεωρεί ότι η χρονιά θα είναι επιτυχημένη μόνο με την κατάκτηση του πρωταθλήματος;

«Όχι, δεν θεωρώ ότι έχουμε φτάσει ήδη στους στόχους μας. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι. παρ’ όλο δεν έχουμε πολλές πιθανότητες πρόκρισης θα μπούμε στο παιχνίδι για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, προσπαθώντας να κερδίσουμε. Οσο είσαι ζωντανός υπάρχουν ελπίδες. Εχουμε άλλους δυο αγώνες σημαντικούς στον ομιλο και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και θα φανεί μέσα στο γήπεδο τι θα γίνει».

Αν ένιωσε πίεση μετά την ήττα από τη Ζόρια, με αφορμή και την ομιλία του στα αποδυτήρια πριν το ματς με τον Αστέρα Τρίπολη;

«Δεν θεωρώ ότι έχει σχέση με την πίεση, μετά την ήττα από τη Ζόρια. Σε κάθε αγώνα συζητάω με τους παίκτες. Συνηθίζω να κάνω μία ομιλία στους παίκτες μου πριν τα παιχνίδια, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του προηγούμενου αγώνα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις