Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

ΑΕΚ: νέα ιδιοκτησία σύντομα

ΑΕΚ: νέα ιδιοκτησία σύντομα

Ο Χαράλαμπος Κοζώνης αναμένεται να γίνει πρόεδρος της ΠΑΕ.

Η ΑΕΚ μπορεί να στραβοπάτησε στο «Κλεάνθης Βικελίδης», μπορεί να απομακρύνθηκε ακόμα περισσότερο από την κορυφή, όμως η επόμενη μέρα βρίσκει τους πάντες στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο πιο αισιόδοξους από ποτέ!

Η αποψινή Δευτέρα, είναι όπως όλα δείχνουν, μέρα ιστορική! Το απόγευμα άνθρωποι της ΠΑΕ ΑΕΚ και της πλευράς του Χαράλαμπου Κοζώνη ανακοίνωσαν και επίσημα το ενδιαφέρον του επιχειρηματία για το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της ομάδας.

«Οι συζητήσεις είναι σε καλό επίπεδο και πρόκειται να συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες, ώστε να διευκρινιστούν όλες οι παράμετροι που θα διασφαλίζουν την είσοδο του κ. Κοζώνη στην ΑΕΚ» αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση της ΑΕΚ.

Έτσι το μόνο που απομένει είναι… ένα ξεσκόνισμα στα βιβλία της ΠΑΕ από την πλευρά του κυρίου Κοζώνη, για να διαπιστώσει αν ισχύουν τα νούμερα που άκουσε την προηγούμενη εβδομάδα στο Σικάγο, κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων.

Πληροφορίες από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, που αναζητούσε διακαώς επενδυτές, προβλέπουν ότι δεν θα προκύψει πρόβλημα με τον οικονομικό έλεγχο και πως από αύριο θα ξεκινήσει μια καινούρια εποχή για την ομάδα του δικεφάλου.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε