Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

ΑΕΚ: Νέος τεχνικός διευθυντής ο Ράντοσλαβ Κουχάρσκι

ΑΕΚ: Νέος τεχνικός διευθυντής ο Ράντοσλαβ Κουχάρσκι
ΦΩΤΟ Intime

Ο Ράντοσλαβ Κουχάρσκι θα είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, καθώς έφθασε σε συμφωνία με την “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ ενόψει της νέας σεζόν.

O 41χρονος Πολωνός βρισκόταν τα τελευταία χρόνια στη Λέγκια Βαρσοβίας της πατρίδας, έχοντας την ίδια θέση που θα αναλάβει και στους “κιτρινόμαυρους”, ενώ στο παρελθόν υπήρξε και σκάουτερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Κουχάρσκι είχε ξεκινήσει την καριέρα του ως προπονητής των ακαδημιών της Λέγκια και σκάουτερ της ομάδας, έχοντας ανακαλύψει μεταξύ άλλων και τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Το 2017 συνεργάστηκε και με τους “κόκκινους διαβόλους” αναλαμβάνοντας το σκάουτινγκ στην κεντρική Ευρώπη, ενώ στη συνέχεια έγινε αθλητικός διευθυντής στη Λέγκια, με την οποία κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και “έβγαλε” αρκετούς παίκτες, όπως οι Σεμπάστιαν Σιμάνσκι και Ράντοσλαβ ΜΝαγέτσκι, που πωλήθηκαν με πάνω από 6 εκατομμύρια ευρώ στο εξωτερικό.

Η ΑΕΚ είχε ξεχωρίσει έτσι τον Κουχάρσκι τον τελευταίο καιρό και ο Δημήτρης Μελισσανίδης έκανε προσωπικές επαφές μαζί του, κλείνοντας τη συμφωνία για τη θέση του τεχνικού διευθυντή στην ομάδα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις