Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

ΑΕΚ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια του αγώνα των προκριματικών του Champions League

ΑΕΚ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια του αγώνα των προκριματικών του Champions League
ΦΩΤΟ intime

Η ΑΕΚ θα βρεθεί αντιμέτωπη με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στα προκριματικά του Champions League, με το πρώτο παιχνίδι να γίνεται στην OPAP Arena και τα εισιτήρια να έχουν τεθεί στη διάθεση των οπαδών της Ένωσης.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε την κυκλοφορία των εισιτηρίων του αγώνα, με προτεραιότητα στους κατόχους των διαρκείας και τα “μαγικά χαρτάκια” αναμένεται να… εξαφανιστούν σύντομα.

Η ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΑΕΚ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον πρώτο αγώνα του Γ’ Προκριματικού Γύρου του UEFA Champions League με αντίπαλο την GNK Dinamo Zagreb στην OPAP ARENA (Τρίτη 8 Αυγούστου, ώρα 21.45).

Προτεραιότητα αγοράς εισιτηρίου έχουν έως και αύριο Παρασκευή 4/8 και ώρα 9 π.μ. οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας στις θύρες 1, 2, 6, 46, 47, 48, οι οποίοι δεν είχαν δικαίωμα αγοράς της θέσης τους για τα ευρωπαϊκά ματς της σεζόν 2023-24.

Από αύριο Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι ξεκινά η ελεύθερη πώληση εισιτηρίων, έως εξαντλήσεώς τους.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει διαδικτυακά, αλλά και τηλεφωνικά από την Ticketmaster, στο 2111981535 και για την αγορά τους είναι υποχρεωτική, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, η αγορά / κατοχή Κάρτας Φίλου ΑΕΚ.

Υπενθυμίζεται ότι τα παιδιά απαιτείται να καθίσουν σε ξεχωριστή θέση και, κατά συνέπεια, είναι απαραίτητη η αγορά εισιτηρίου.

Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα:

 

 
ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ ΕΔΩ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις