Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

ΑΕΚ: Ο Καρέρα έβαλε τα γέλια με τις φήμες για επιστροφή του στη Σπαρτάκ Μόσχας

ΑΕΚ: Ο Καρέρα έβαλε τα γέλια με τις φήμες για επιστροφή του στη Σπαρτάκ Μόσχας
ΦΩΤΟ intime

Τα ρωσικά δημοσιεύματα που τον παρουσίασαν έτοιμο να επιστρέψει στη Σπαρτάκ Μόσχας σχολίασε γελώντας ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα, διαψεύδοντας κατηγορηματικά ότι υπάρχει οποιοδήποτε τέτοιο ζήτημα.

“Φωτιά” έβαλε ένα σημερινό (7/7) δημοσίευμα της ρωσικής ιστοσελίδας “sport24.ru”, το οποίος ανέφερε πως ο Μάσιμο Καρέρα είναι έτοιμος να εγκαταλείψει την ΑΕΚ για να επιστρέψει στην Σπαρτάκ Μόσχας.

Συγκεκριμένα στο δημοσίευμα τονίζονταν οι πολύ καλές σχέσεις που διατηρεί ο Ιταλός τεχνικός με τον ιδιοκτήτη της Σπαρτάκ, Λέονιντ Φέντουν, ενώ αναφερόταν χαρακτηριστικά πως “Ο Μάσιμο Καρέρα είναι έτοιμος να συμφωνήσει την διακοπή της συνεργασίας του με την ΑΕΚ, εφόσον λάβε μία καλή προσφορά από την Σπαρτάκ Μόσχας, την οποία καθοδήγησε από το 2016 ως το 2018”.

Λίγο αργότερα ο Καρέρα, μιλώντας στην κάμερα της NOVA, ρωτήθηκε για το ζήτημα και αρκέστηκε στο να γελάσει και να διαψεύσει κατηγορηματικά οποιοδήποτε τέτοιο σενάριο.

Θυμίζουμε πως ο Ιταλός έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2021 και σε παλιότερες δηλώσεις του είχε τονίσει πως πρόθεσή του είναι να σεβαστεί μέχρι τέλους τη συμφωνία του με την Ένωση.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις