Κυριακή, 28 Απρ.
19oC Αθήνα

ΑΕΚ: Ο Μελισσανίδης αποφασίζει! Οι… πρώτοι για αντι-Κετσπάγια

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Από τη σύσκεψη που έγινε τη Δευτέρα στην ΑΕΚ “βγαίνει” πως ο Τιμούρ Κετσπάγια μένει στην ΑΕΚ μέχρι… να βρεθεί αντικαταστάτης. Την τελική απόφαση όμως θα την πάρει ο Μελισσανίδης! Μια ημέρα μετά, ο αθλητικός Τύπος παρουσιάζει τα πρώτα ονόματα αντικαταστατών.

 

Ο Τιμούρ Κετσπάγια συναντήθηκε με τους Μπάγεβιτς και Μαϊστόροβιτς και όπως είπε ο ίδιος, συνεχίζει κανονικά στην ΑΕΚ. Όλα δείχνουν όμως πως οι… μέρες του στον πάγκο της Ένωσης δεν θα είναι πολλές!

 

Ο προβληματισμός για το μέλλον του Γεωργιανού τεχνικού στην ομάδα είναι μεγάλος και καθοριστικό ρόλο για την παραμονή του θα παίξει ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος αναμένεται να δώσει τις κατευθύνσεις για τη συνέχεια της υπόθεσης. Ο ισχυρός άντρας της ομάδας βρίσκεται στη Σιγκαπούρη για επαγγελματικούς λόγους και είναι αυτός θα πάρει την τελική απόφαση για το αν θα γίνει τελικά πραγματικότητα η αντικατάσταση του Κετσπάγια.

Πάντως, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, στην ΑΕΚ έχουν ξεκινήσει ήδη την έρευνα αγοράς για τους διαθέσιμους τεχνικούς. Σύμφωνα με την “Ώρα για Σπορ”, συζητήθηκε το όνομα του… ελεύθερου Πάκο Χέμεθ. Ο 48χρονος προπονητής απολύθηκε στις 28 Σεπτεμβρίου από τη Γρανάδα και ήδη λέγεται πως έχει υπάρξει επαφή με την πλευρά του.

Η ΑΕΚ φέρεται να εξετάζει και τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο, έναν προπονητή που την είχε απασχολήσει και κατά το παρελθόν (το 2012) και είναι -επίσης- ελεύθερος μετά το τέλος της συνεργασίας του με τη Γκιμαράες το Μάιο.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε