Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

ΑΕΚ: Ο Μπρούνο Άλβες ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του – Αναλαμβάνει ρόλο στην Ένωση

ΑΕΚ: Ο Μπρούνο Άλβες ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του – Αναλαμβάνει ρόλο στην Ένωση
ΦΩΤΟ intime

Ο Μπρούνο Άλβες ανακοίνωσε οριστικά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας και πλέον αναμένεται να αναλάβει διοικητικό ρόλο στην ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ο Πορτογάλος αμυντικός που στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στην Ένωση, ολοκλήρωσε μία μεγάλη πορεία στα γήπεδα, περνώντας από κορυφαία πρωταθλήματα και ομάδες όπως η Πόρτο, η Φενέρμπαχτσε και η Πάρμα, ενώ είχε και 96 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της πατρίδας του.

Μετά από μία σεζόν στον Απόλλωνα Σμύρνης όμως, αποφάσισε να “κρεμάσει” τα παπούτσια του και το ανακοίνωσε μέσα από τα social media, γράφοντας τα εξής: «Σήμερα ανακοινώνω ότι σταματάω την ποδοσφαιρική μου καριέρα. Είμαι ευγνώμων για όλα. Για όλους τους συλλόγους, τα στελέχη, τους προπονητές και τους ανθρώπους που βρέθηκαν στην ποδοσφαιρική μου ζωή. Ευχαριστώ την οικογένειά μου και τους φίλους για την υποστήριξη σε όλες τις στιγμές. Το ταξίδι τελειώνει, όμως άλλες ευκαιρίες θα προκύψουν. Τα λέμε σύντομα. Ευχαριστώ».

Μετά και το οριστικό τέλος της καριέρας του λοιπόν, ο Μπρούνο Άλβες αναμένεται να ξεκινήσει μία νέα συνεργασία με την ΠΑΕ ΑΕΚ, χωρίς να είναι ακόμη γνωστός ο ρόλος που θα αναλάβει.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bruno Alves Regufe Eduardo (@brunoralves2oficiall)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις