Πέμπτη, 2 Μαΐ
16oC Αθήνα

ΑΕΚ: Ο Ντομαγκόι Βίντα κλήθηκε στην Εθνική Κροατίας

ΑΕΚ: Ο Ντομαγκόι Βίντα κλήθηκε στην Εθνική Κροατίας

Ο Ντομαγκόι Βίντα της ΑΕΚ κλήθηκε στην αποστολή της Εθνικής Κροατίας για τα προκριματικά του Euro 2004, με τον έμπειρο αμυντικό να είναι στις επιλογές του Ζλάτκο Ντάλιτς όπως ήταν αναμενόμενο.

Συγκεκριμένα ο Βίντα, ο οποίος είναι ενεργό μέλος της Εθνικής Κροατίας, βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής του ομάδας στα προσεχή παιχνίδια που θα δώσει απέναντι στην Λετονία και την Αρμενία στους προκριματικούς αγώνες της χώρας του ενόψει του Euro 2024.

Μάλιστα ο Βίντα θα έχει την ευκαιρία να συναντήσει ξανά αρκετούς από τους παίκτες της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, με τους οποίους ήταν αντίπαλος στα πρόσφατα παιχνίδια της ΑΕΚ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην λίστα των αναπληρωματικών βρίσκεται ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ Ντόμινικ Κοτάρσκι.

Αναλυτικά η αποστολή της Κροατίας

Ντόμινικ Λιβάκοβιτς, Ίβιτσα Ίβουσιτς, Νέντιλκο Λάμπροβιτς, Ντομαγκόι Βίντα, Μπόρνα Μπάρισιτς, Γιόσιπ Γιουράνοβιτς, Γιόσκο Γκβαρντιόλ, Μπόρνα Σόσα, Γιόσιπ Στάνισιτς, Μάρτιν Έρλιτς, Γιόσιπ Σούταλο, Λούκα Μόντριτς, Ματέο Κόβατσιτς, Μαρσέλο Μπρόζοβιτς, Μάριο Πάσαλις, Νίκολα Βλάσιτς, Λόβρο Μάγερ, Λούκα Ιβάνουσετς, Ιβάν Πέρισιτς, Αντρέι Κράμαριτς, Μπρούνο Πέτκοβιτς, Ματίγια Φρίγκαν και Πετάρ Μούσα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις