Κυριακή, 16 Ιουν.
26oC Αθήνα

ΑΕΚ: Οι ανανεώσεις, οι αποχωρήσεις και η μεταγραφική ενίσχυση με πλάνο Αλμέιδα

ΑΕΚ: Οι ανανεώσεις, οι αποχωρήσεις και η μεταγραφική ενίσχυση με πλάνο Αλμέιδα

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε τη χρονιά δίχως να καταφέρει να κατακτήσει κάποιο τίτλο, με τον Ματίας Αλμέιδα και τη διοίκηση να ξεκινάει άμεσα τον σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα σεζόν με στόχο την επιστροφή στον δρόμο των επιτυχιών.

Ο Ματίας Αλμέιδα θα καθοδηγήσει την ΑΕΚ για τρίτη σεζόν και γνωρίζει ακριβώς τι χρειάζεται η ομάδα για να επιστρέψει στους τίτλους. Ο Αργεντινός τεχνικός έχει ήδη μιλήσει με τη διοίκηση, ενημερώνοντας την για τους παίκτες που θέλει να κρατήσει στο ρόστερ της ομάδας αλλά και τις θέσεις που χρειάζεται μεταγραφική ενίσχυση.

Τα συμβόλαια που ολοκληρώνονται μπαίνουν φυσικά σε πρώτο πλάνο. Δεδομένη είναι η πρόθεση παραμονής για τους Αμραμπατ και Χατζισαφί, όπως και δεδομένη θεωρείται η αποχώρηση των Σιντιμπέ και Φαν Βέερτ.

Ο Αραούχο είναι μία περίπλοκη υπόθεση, ενώ στο τραπέζι βρίσκεται και το θέμα του Κάλενς, ο οποίος θα μείνει λογικά στην ομάδα, με την ΑΕΚ να αποκτά τα δικαιώματα του από τη Χιρόνια.

Όσον αφορά τη μεταγραφική ενίσχυση, προτεραιότητα θα δοθεί στην απόκτηση παικτών που αγωνίζονται στη θέση του τερματοφύλακα και στις θέσεις των μπακ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις