Πέμπτη, 2 Μαΐ
19oC Αθήνα

ΑΕΚ – Ολυμπιακός 23-27: Διπλό και πρώτη θέση για τους Πειραιώτες στην Handball Premier

ΑΕΚ – Ολυμπιακός 23-27: Διπλό και πρώτη θέση για τους Πειραιώτες στην Handball Premier
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Ολυμπιακός έκανε σπουδαίο διπλό στην έδρα της ΑΕΚ, επικρατώντας στο ντέρμπι της Handball Premier με 27-23, για να βρεθεί μόνος του στην κορυφή της βαθμολογίας του χάντμπολ ανδρών.

Στο εξ αναβολής ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής ο Ολυμπιακός κατάφερε να ρίξει στο… καναβάτσο την ΑΕΚ στο φινάλε του αγώνα και να κλείσει ως πρώτος τον πρώτο γύρο της Handball Premier.

Οι Πειραιώτες υποχρέωσαν την Ένωση στην πρώτη φετινή της ήττα και κατέκτησαν τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα, παίρνοντας προβάδισμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος χάντμπολ ανδρών.

Συνθέσεις και γκολ στο ΑΕΚ – Ολυμπιακός

ΑΕΚ (Τζούκιτς): Μάτσκεβιτς, Αραμπατζής 5, Κεδέρης, Παπαδιονυσίου, Ηλιόπουλος 1, Λέμος, Μάλλιος 2, Κρητικός, Παπαδόπουλος 4, Άρσιτς, Μαντάλινιτς 5, Σόκολιτς, Λιάπης 3, Γιόνσον, Μαρτίνοβιτς 3, Τόμε.

Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή (Γραμματικός): Κοτανίδης, Τζηράς, Καραμπουρνιώτης, Μιχαηλίδης, Κάβτσιτς 1, Κανδύλας 2, Παπαβασίλης 2, Τζίμπουλας 8, Σλίσκοβιτς 3, Σάββας 8, Σλαβούλιτσα, Βίντα, Πασσιάς 1, Παπαντωνόπουλος, Δομπρής, Μοντόρο 2.

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις