Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Αναβλήθηκε το ντέρμπι της Handball Premier μετά το κλείσιμο του ΟΑΚΑ

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Αναβλήθηκε το ντέρμπι της Handball Premier μετά το κλείσιμο του ΟΑΚΑ
Intime.gr

Η αναστολή της λειτουργίας του ΟΑΚΑ, λόγω προβλήματος στην στατικότητα των στεγάστρων Καλατράβα, έφερε τελικά την αναβολή του ντέρμπι ΑΕΚΟλυμπιακός για την Handball Premier.

Σε νέα ημερομηνία και όχι την προσεχή Τετάρτη (04/10, 19.30) θα γίνει το ΑΕΚ – Ολυμπιακός για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Handball Premier.

Μετά και το πρόβλημα που προέκυψε με το ΟΑΚΑ, με την στατικότητα των στεγάστρων Καλατράβα, αποφασίστηκε η αναβολή του ντέρμπι, μιας και η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να βρει νέα έδρα μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα (έχει κλείσει και η αίθουσα “Γ. Κασσιμάτης”). Για την Ένωση, το βασικότερο πρόβλημα είναι ότι δεν έχει ούτε χώρο να προπονηθεί αυτή τη στιγμή!

Η σχετική ανακοίνωση της ομοσπονδίας αναφέρει:

«Σε επιστολή της προς τα σωματεία ΑΕΚ και Ολυμπιακός ΣΦΠ, η Διοικητική Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΟΧΕ αναφέρει τα ακόλουθα:

“Κύριε Πρόεδρε,

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και η αίθουσα «Γ. Κασσιμάτης», ο ορισμένος αγώνας της 3ης αγωνιστικής της Handball Premier ΑΕΚ – Ολυμπιακός ΣΦΠ την Τετάρτη 4.10.2023 και ώρα 19.30 / αίθουσα «Γ.Κασσιμάτης» αναβάλλεται (βάσει του άρθρου 29 του Κανονισμού Αγώνων της Ο.Χ.Ε.).

Ο επανορισμός του θα πραγματοποιηθεί το συντομότερο δυνατό και θα ενημερωθείτε με νέο έγγραφο μας».

Η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ, ο ορισμένος αγώνας της 3ης αγωνιστικής της Handball Premier, ΑΕΚ – Ολυμπιακός, για την Τετάρτη 4.10.2023 και ώρα 19.30, αναβάλλεται (βάσει του άρθρου 29 του Κανονισμού Αγώνων της Ο.Χ.Ε.). Ο επανορισμός του θα πραγματοποιηθεί το συντομότερο δυνατό και θα υπάρξει φυσικά νεότερη ενημέρωση.”

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις