Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Οι αμφίβολοι Χάμες και Χουάνγκ και το επικρατέστερο σχήμα του Αλμέιδα

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Οι αμφίβολοι Χάμες και Χουάνγκ και το επικρατέστερο σχήμα του Αλμέιδα
Intime.gr

Η ΑΕΚ δεν αγωνίστηκε στο Περιστέρι λόγω… δοκαριών, ο Ολυμπιακός έφερε 0-0 στην έδρα του ΠΑΟΚ και τώρα οι δυο ομάδες επικεντρώνονται στον πρώτο ημιτελικό για το Κύπελλο Ελλάδας (09/02. 20:30, NewsIt.gr, Cosmote TV) που θα γίνει στην «OPAP Arena».

Ο φιλοξενούμενος Ολυμπιακός έχει δυο σημαντικούς «πονοκεφάλους» ενόψει του πρώτου ημιτελικού, στην έδρα της ΑΕΚ. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Χάμες Ροντρίγκες και Ινμπομ Χουάνγκ.

Η συμμετοχή του Κολομβιανού μεσοεπιθετικού είναι εξαιρετικά αμφίβολη, λόγω ενοχλήσεων και η κατάσταση του θα επανεξετάζεται. Ενοχλήσεις στο γόνατο έχει ο Ίνμπομ Χουάνγκ, μόνο που στην δική του περίπτωση φαίνεται η κατάσταση να είναι λίγο καλύτερη.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν την Τετάρτη (08.02), με τους Σαμασέκου και Κανός να υπολογίζονται από τον Μίτσελ, όπως και ο Γκάρι Ροντρίγκες! Την ίδια στιγμή, δεν αποκλείεται ο Τζολάκης να επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια.

Την ίδια στιγμή, στην ΑΕΚ δεν υπάρχει κάποιο νέο πρόβλημα, πέρα από το γνωστό, του Μπρούνο Φερνάντες (αναμένεται να χάσει το ντέρμπι). Ο Ματίας Αλμέιδα υπολόγιζε να δώσει χρόνο συμμετοχής στους Γκατσίνοβιτς και Ελίασον στο ματς με τον Ατρόμητο, αλλά η μη διεξαγωγή του φαίνεται πως μείωσε τις πιθανότητές τους, να ξεκινήσουν βασικοί. Πάντως, ο Σέρβος συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες να είναι 11αδάτος.

Η ενδεκάδα της τελευταίας περιόδου αναμένεται να διατηρηθεί από τον Αργεντινό τεχνικό της Ένωσης. Βέβαιη αλλαγή στο προσεχές ματς της «OPAP Arena» φαίνεται πως είναι αυτή στα γκολπόστ, με τον Στάνκοβιτς να παίρνει φανέλα βασικού (παίζει στα ματς Κυπέλλου).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις