Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Πλησιάζει το sold out στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ, το μήνυμα των παικτών

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Πλησιάζει το sold out στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ, το μήνυμα των παικτών

Η προπώληση των εισιτηρίων του ΑΕΚ – Ολυμπιακός συνεχίζεται με πάρα πολύ καλούς ρυθμούς. Το κάτω διάζωμα του ΟΑΚΑ… ήδη γέμισε! Το μήνυμα των “κιτρινόμαυρων” παικτών στην κάμερα του ΟΠΑΠ.

Γεμίζει το ΟΑΚΑ! Ακόμα και 40.000 οπαδοί της ΑΕΚ, όσους δηλαδή επιτρέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο, μπορεί να βρεθούν στις εξέδρες του Σταδίου, στο ντέρμπι της Superleague 1 με τον Ολυμπιακό (21/11, 19:30).

Σύμφωνα με ενημέρωση από την ΠΑΕ ΑΕΚ, το εκδοτήριο που λειτουργεί από χθες στο σταθμό «Ειρήνη» και το ηλεκτρονικό σύστημα πώλησης εξυπηρετούν πλέον το άνω διάζωμα και τις θύρες 8, 10.

Ήδη υπάρχει sold out στις θυρες 33, 35, 1, 3, 7, 9, 11, 15, ενώ λίγα εισιτήρια έχουν μείνει στην 5Α και την 13. Αν όλα αυτά αθροιστούν με τα 16.000 διαρκείας που έχει διαθέσει εφέτος η Ένωση, γίνεται αντιληπτό ότι έχουν ήδη καλυφθεί περίπου 35.000 θέσεις από τις 40.000 που επιτρέπεται.

Την ίδια στιγμή, η κάμερα του ΟΠΑΠ παρουσίασε ένα ιδιαίτερο βίντεο από τα Σπάτα, με πρωταγωνιστές τους Μήτογλου, Ρότα, Τζαβέλλα και Σιμόες, ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Οι παίκτες της ΑΕΚ έστειλαν το δικό τους μήνυμα προς τον κόσμο, τονίζοντας: «Η ψυχή της ομάδας είστε εσείς. Και κάθε φορά που γεμίζετε το γήπεδο, εμείς γεμίζουμε με πάθος, για να πηγαίνουμε την ΑΕΚ ακόμα πιο ψηλά.»

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις