Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Πολλά τα διλήμματα για Χιμένεθ!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Ισπανός τεχνικός της ΑΕΚ αντιμετωπίζει το πιο δύσκολο crash test της -δεύτερης- θητείας του στην Ένωση και έχει αρκετά διλήμματα για την ενδεκάδα που θα παρατάξει την Κυριακή στο ΟΑΚΑ, κόντρα στον Ολυμπιακό.

Την Παρασκευή ο Χιμένεθ ενημέρωσε τους παίκτες ότι δεν έχει πάρει ακόμα τις τελικές αποφάσεις του, επιδιώκοντας προφανώς να τους κρατήσει στο απόλυτο επίπεδο ετοιμότητας.

Το Σάββατο, η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 10:30 και μετά από αυτή θα ανακοινωθούν οι παίκτες που θα αποσυρθούν στο ξενοδοχείο, για το μεγάλο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής της Superleague.

Προς το παρόν, ο Ισπανός τεχνικός προσανατολίζεται στο να ξεκινήσει με τον Μπάρκα κάτω απ’ τα δοκάρια και τον Βράνιες στα δεξιά της άμυνας, είτε ως μπακ είτε ως στόπερ σε 3-5-2. Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος θα είναι στο κέντρο της άμυνας με παρτενέρ τον Κολοβέτσιο ή τον Τσιγκρίνσκι (επέστρεψε μετά από 3,5 μήνες απουσίας).

Ο Ντίντακ, ο Γιόχανσον, ο Σιμόες, ο Μάνταλος και ο Αραούχο δεν μετακινούνται από το αρχικό σχήμα κι έτσι τις υπόλοιπες θέσεις διεκδικούν οι Αλμέιδα, Χριστοδουλόπουλος, Πατίτο, Μπακασέτας, ανάλογα με το σύστημα που θα επιλέξει ο Χιμένεθ.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε