Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα

ΑΕΚ – Ολυμπιακός, Σάκοτα: “Να δώσουμε χαρά στον πρόεδρο μας”

ΑΕΚ – Ολυμπιακός, Σάκοτα: “Να δώσουμε χαρά στον πρόεδρο μας”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η ΑΕΚ θα “συγκρουστεί” με τον Ολυμπιακό στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ. Οι “κιτρινόμαυροι” διψούν για την κατάκτηση του τίτλου, με τον Ντράγκαν Σάκοτα να τονίζει στη συνέντευξη Τύπου ότι άπαντες στην ομάδα θέλουν να δώσουν μία χαρά στον πρόεδρο, Μάκη Αγγελόπουλο.

«Χαιρόμαστε που είμαστε σε έναν τελικό. Το περιμέναμε αρκετά χρόνια. Όλες οι χώρες παίζουν Κύπελλα, όλα τα μάτια είναι εκεί. Πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Δεν βρισκόμαστε τόσο συχνά στον τελικό. Θα θέλαμε να δώσουμε μια χαρά με ένα Κύπελλο στον πρόεδρό μας. Αύριο θα ήταν το τέλειο, αλλά αν δεν το καταφέρουμε θα συνεχίσουμε την προσπάθεια», δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ.

«Είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι που είμαστε εδώ. Η ΑΕΚ είχε πολλά χρόνια να δει τελικό και θέλουμε να το χαρούμε. Πέρασαν αρκετά χρόνια για να περάσει μια ομάδα στον τελικό έχοντας κερδίσει Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό. Εμείς το κάναμε αυτό και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το βήμα παραπάνω», πρόσθεσε ο αρχηγός της Ένωσης, Ντούσαν Σάκοτα, στη συνέντευξη Τύπου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις