Παρασκευή, 3 Μαΐ
18oC Αθήνα

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Στην κυκλοφορία τα εισιτήρια του ντέρμπι της OPAP Arena

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Στην κυκλοφορία τα εισιτήρια του ντέρμπι της OPAP Arena
Intime.gr

Το ΑΕΚΟλυμπιακός είναι το πρώτο ντέρμπι της Super League τη φετινή σεζόν και η Ένωση έδωσε σήμερα (11.09.2023) στην κυκλοφορία τα εισιτήρια του κυριακάτικου (17.09 / 21:30) “μεγάλου” αγώνα της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Βγήκαν και… εξαφανίζονται! Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό και τη Δευτέρα έδωσε στην κυκλοφορία τα εισιτήρια του πρώτου φετινού ντέρμπι της Super League.

Η σχετική ενημέρωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον αγώνα της ομάδας μας με τον Ολυμπιακό (17/9 – 21.30), στην OPAP ARENA.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει διαδικτυακά, αλλά και τηλεφωνικά από την Ticketmaster, στο 2111981535 και για την αγορά τους είναι υποχρεωτική, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, η αγορά / κατοχή Κάρτας Φίλου ΑΕΚ.

Υπενθυμίζεται ότι τα παιδιά απαιτείται να καθίσουν σε ξεχωριστή θέση και κατά συνέπεια είναι απαραίτητη η αγορά εισιτηρίου.

Την ημέρα του αγώνα θα λειτουργήσει το εκδοτήριο της OPAP ARENA (στη Νοτιοδυτική πλευρά του γηπέδου) ως Information Desk από τις 10.30 έως τις 16.30.

Όσοι ενδιαφέρονται για την αγορά θέσης ΑΜΕΑ με αμαξίδιο μπορούν να στείλουν το αίτημα τους στο tickets@aekfc.gr μέχρι την Πέμπτη 14/09.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις