Τρίτη, 7 Μαΐ
24oC Αθήνα

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Το μεγάλο ντέρμπι της Stoiximan Super League αποκλειστικά στην COSMOTE TV

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Το μεγάλο ντέρμπι της Stoiximan Super League αποκλειστικά στην COSMOTE TV
ΦΩΤΟ intime

Σαββατοκύριακο με πλούσιο ποδοσφαιρικό θέαμα αναμένεται για τους συνδρομητές της COSMOTE TV, με τα ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός, Ίντερ – Μίλαν, Γιουβέντους – Λάτσιο να μονοπωλούν το ενδιαφέρον.

«Εκρηκτική» Stoiximan Super League με τη μονομαχία ΑΕΚ-Ολυμπιακός Η Stoiximan Super League επιστρέφει με το σπουδαίο ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Την Κυριακή 17/9 (21.30, COSMOTE SPORT 1HD), η «Ένωση» θα υποδεχθεί στην «OPAP Arena» τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι μετρούν τρεις νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα. Τον παλμό της δράσης θα μεταφέρει η εκπομπή «Sportshow» πριν (20.00) και μετά τον αγώνα (23.45, COSMOTE SPORT 1HD) μέσα από πλούσιο ρεπορτάζ, δηλώσεις των πρωταγωνιστών και τα κορυφαία στιγμιότυπα της βραδιάς.

Το πρόγραμμα των μεταδόσεων της COSMOTE TV για την 4 η αγωνιστική της Stoiximan Super League περιλαμβάνει ακόμα τους αγώνες ΠΑΣ Λαμία-ΟΦΗ (Σάββατο 16/9, 17.30, COSMOTE SPORT 2HD), Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός (Σάββατο 16/9, 20.30, COSMOTE SPORT 1HD) και Κηφισιά-Πανσερραϊκός (Κυριακή 17/9, 18.00, COSMOTE SPORT 1HD).

Κορυφαία ποδοσφαιρικά «ραντεβού» εκτός συνόρων με τα ντέρμπι Ίντερ-Μίλαν και Γιουβέντους-Λάτσιο

Τα ντέρμπι που μεταδίδονται αποκλειστικά στην COSMOTE TV δεν περιορίζονται εντός ελληνικών συνόρων, καθώς οι συνδρομητές της θα έχουν στη διάθεσή τους και το σπουδαίο « Derby della Madonnina », ανάμεσα σε Ίντερ και Μίλαν. Η σέντρα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16/9 στις 19.00 (COSMOTE SPORT 3HD & COSMOTE SPORT 4K). Η 4 η αγωνιστική της Serie A επιφυλάσσει ένα ακόμα ντέρμπι, με την αήττητη Γιουβέντους να υποδέχεται τη Λάτσιο (Σάββατο 16/9, 16.00, COSMOTE SPORT 3HD). Όπως κάθε εβδομάδα, οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα «ταξιδέψουν» και στα γήπεδα της Αγγλίας για την 6 η και 7 η αγωνιστική της Sky Bet EFL Championship, καθώς και της Πορτογαλίας για την 5 η αγωνιστική της Liga Portugal Betclic.

Από την COSMOTE TV θα μεταδοθεί, επίσης, το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του Νεϊμάρ με την Αλ Χιλάλ, κόντρα στην Αλ Ριάντ (Παρασκευή 15/9, 21.00, COSMOTE SPORT 9HD). Για την 6 η αγωνιστική της Roshn Saudi League, η Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο θα αντιμετωπίσει την Αλ Ραέντ (Σάββατο 16/9, 18.00, COSMOTE SPORT 9HD), ενώ η Αλ Αχλί του Ρομπέρτο Φιρμίνο θα υποδεχθεί την Αλ Τααβούν (Σάββατο 16/9, 21.00, COSMOTE SPORT 9HD).

Η υπόλοιπη αγωνιστική δράση της εβδομάδας

Η μπασκετική αγωνιστική περίοδος στην Ισπανία ξεκινά με την COSMOTE TV να μεταδίδει ζωντανά και αποκλειστικά το ACB Supercopa Endesa. Οι ημιτελικοί της διοργάνωσης θα διεξαχθούν το Σάββατο 16/9, με τις αναμετρήσεις Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης (19.30, COSMOTE SPORT 4HD) και Μούρθια-Μάλαγα (22.30, COSMOTE SPORT 4HD). Οι νικητές των ζευγαριών θα βρεθούν αντιμέτωποι στον μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί την Κυριακή 17/9 (20.00, COSMOTE SPORT 4HD).

Το πρόγραμμα των καναλιών COSMOTE SPORT περιλαμβάνει, επίσης, τον αγώνα για το UFC Fight Night ανάμεσα στις Αλέξα Γκράσο και Βαλεντίνα Σεφτσένκο, καθώς και τα σημαντικότερα παιχνίδια της εβδομάδας στο αμερικανικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου (NFL).

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις