Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

ΑΕΚ: Ώρα ανακοινώσεων για Τζαβέλλα και Εντσάμ – Αναμονή για Αραούχο, «μύλος» με Κρίστιτσιτς

ΑΕΚ: Ώρα ανακοινώσεων για Τζαβέλλα και Εντσάμ – Αναμονή για Αραούχο, «μύλος» με Κρίστιτσιτς
ΦΩΤΟ Intime

Θέμα χρόνου είναι η ανακοίνωση της απόκτησης του Γιώργου Τζαβέλλα από την ΑΕΚ, ενώ μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ακολουθήσει και ο Ολιβιέ Εντσάμ, ενώ η Ένωση περιμένει και επιμένει για Σέρχιο Αραούχο, ψάχνοντας παράλληλα για μπακ και αμυντικό χαφ, αφού ο Νέναντ Κρίστιτσιτς δύσκολα θα φορέσει ξανά τα «κιτρινόμαυρα».  

Μετεγγραφικές ανακοινώσεις αναμένονται στην ΑΕΚ εντός της εβδομάδας, με τον Γιώργο Τζαβέλλα να είναι αυτός που θα… ανοίξει το χορό, αφού απομένουν μόνο τυπικές λεπτομέρειες, ώστε ο 33χρονος στόπερ της Αλάνιασπορ να γίνει επίσημα παίκτης της Ένωσης. Αντίστοιχη είναι και η περίπτωση του Ολιβιέ Εντσάμ, αφού η Σέλτικ δεν δείχνει πως θα ανανεώσει τη συνεργασία με τον παίκτη, παρά το μονομερές δικαίωμα που έχει ως το τέλος του μήνα και ο Γάλλος θα πάρει το δρόμο για Αθήνα, αφού τα έχει βρει σε όλα με τους «κιτρινόμαυρους».

Από εκεί και πέρα αναμονή υπάρχει στο θέμα του Σέρχιο Αραούχο, που δεδομένα έχει εκφράσει επιθυμία επιστροφής στην ΑΕΚ, ενώ συνεχίζεται το «χτένισμα» της αγοράς για την εύρεση μπακ και αμυντικού χαφ, ειδικά από τη στιγμή που ο Νέναντ Κρίστιτσιτς δεν υπολογίζεται από τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς. 

Σέρβικό δημοσίευμα μάλιστα παρουσιάζει τον Κρίστιτσιτς έτοιμο να χαρίσει το υπόλοιπο του συμβολαίου του στην ΑΕΚ, ώστε να μείνει ελεύθερος και να υπογράψει με τον Ερυθρό Αστέρα, αφού η ομάδα του Βελιγραδίου δεν είναι διατεθειμένη να πληρώσει τα λεφτά που ζητά η Ένωση.

«Η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της για τη νέα χρονιά, αλλά ο Κρίστιτσιτς απουσιάζει. Παρότι έχει συμβόλαιο, ο Σέρβος είναι σε συζητήσεις για να μείνει ελεύθερος. Όταν πάρει την ελευθέρας του θα υπογράψει στον Ερυθρό Αστέρα.

Το πρόβλημα είναι πως ο Ερυθρός Αστέρας δεν προτίθεται να πληρώσει για να πάρει τον Κρίστιτσιτς. Κάτι που επιβεβαίωσε και ο Ζβέζνταν Τέρζιτς. Όλα θα πρέπει να τελειώσουν με τον οικονομικό διακανονισμό ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον παίκτη, με τον Σέρβο να είναι πρόθυμος να χαρίσει κάποια χρήματα στην ΑΕΚ για να μείνει ελεύθερος. Πιστεύει άλλωστε πως θα λάβει ένα ισχυρότερο συμβόλαιο στην πατρίδα του από τις περίπου 500.000 ευρώ που παίρνει τώρα» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις