Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

ΑΕΚ: Οταν ο Μοχαμαντί έγινε viral στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 με ένα πλάγιο

ΑΕΚ: Οταν ο Μοχαμαντί έγινε viral στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 με ένα πλάγιο
ΑΠΕ

Ο Μιλάντ Μοχαμαντί έρχεται στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει το deal του με την ΑΕΚ. Η Ένωση βάζει μια πολύ “δυνατή” μονάδα στο ρόστερ της, με τον παίκτη να έχει πολλές παρουσίες και στην εθνική του ομάδα. Μια όμως… προσπάθεια του με το Ιράν, έμεινε στην ιστορία.

Ο Μιλάντ Μοχαμαντί αναμένεται σήμερα (15.09.2021) στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΚ.

Ο 28χρονος Ιρανός είχε μείνει ελεύθερος από τη Γάνδη και με την απόκτησή του η ΑΕΚ συμπληρώνει το ρόστερ της στη θέση του αριστερού μπακ.

Η Γάνδη τον απέκτησε ως ελεύθερο από την Τέρεκ Γκρόζνι και στις δύο σεζόν που φόρεσε τη φανέλα της κατέγραψε 65 συμμετοχές με 2 γκολ κα 7 ασίστ. Ειδικά η περσινή σεζόν ήταν «γεμάτη» με 44 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, όσες και οι παρουσίες του στην εθνική Ιράν με την οποία είχε παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018.

Μάλιστα, ο Ιρανός μπακ είχε γίνει.. viral, στην αναμέτρηση της Ισπανίας με το Ιράν σε εκείνο το Μουντιάλ, λόγω της αποτυχημένης εκτέλεσης του σε πλάγιο άουτ, στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις