Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

ΑΕΚ: Παίκτες σε ξενοδοχείο χωρίς δωμάτιο, στα Σπάτα θα διανυκτερεύσει ο Αργύρης Γιαννίκης

ΑΕΚ: Παίκτες σε ξενοδοχείο χωρίς δωμάτιο, στα Σπάτα θα διανυκτερεύσει ο Αργύρης Γιαννίκης
Intime.gr

Η κακοκαιρία «Ελπίς» προκαλέσει μεγάλα προβλήματα στην προετοιμασία της ΑΕΚ για τον αγώνα ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ, στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο χιονιάς που πλήττει την Αττική τις τελευταίες ώρες μπορούμε να πούμε ότι έχει… καταστρέψει την προετοιμασία της ΑΕΚ, για τον προημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Το προπονητικό της ομάδας στα Σπάτα… γέμισε χιόνι κι έτσι οι «κιτρινόμαυροι» προπονήθηκαν στο γυμναστήριο, κάτι που πιθανότατα θα γίνει και την Τρίτη (25.01.2022). Σε αυτή την περίπτωση, η Ένωση θα πάει στη ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, χωρίς να έχει κάνει «ανοικτή» προπόνηση.

Τα προβλήματα στην ΑΕΚ δεν τελείωσαν εκεί. Την ίδια στιγμή, πέντε ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ αλλά και μέλη του σταφ έφυγαν από τα Σπάτα υπό αντίξοες συνθήκες, εγκατέλειψαν τα οχήματα τους στην αττική οδό -λόγω της απίστευτης κατάστασης που επικρατεί- και κατάφεραν να φτάσουν μετά από ώρες στο Holiday Inn.

Παρά τις προσπάθειες της ΑΕΚ προκειμένου να συγκεκριμένα μέλη της ομάδας να βρουν δωμάτια στο ξενοδοχείο, κάτι τέτοιο στάθηκε ανέφικτο καθώς όχι μόνο δεν υπάρχει δωμάτιο, αλλά τα πάντα είναι κατειλημμένα σε όλους τους χώρους από απλό κόσμο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις