Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

ΑΕΚ: Παίρνουν μέτρα στην ομάδα για καπνογόνα και υπεράριθμους στην εξέδρα

ΑΕΚ: Παίρνουν μέτρα στην ομάδα για καπνογόνα και υπεράριθμους στην εξέδρα
Intime.gr

Η ΑΕΚ αναμένεται να κάνει συγκεκριμένες κινήσεις, για συγκεκριμένα περιστατικά που προβλημάτισαν και θα ήθελε να αποτρέψει στο μέλλον, προκειμένου να προστατέψει και την OPAP Arena”.

Τόσο στα εγκαίνια της «OPAP Arena», όσο και στο ιστορικό πρώτο ματς της ΑΕΚ -με τον Ιωνικό (4-1)- παρατηρήθηκε υπεράριθμη παρουσία οπαδών στις εξέδρες του γηπέδου, με παρουσία -μάλιστα- και στα σκαλιά του νέου γηπέδου.

Κάτι που εκτός από βαριά πρόστιμα, μπορεί να επιφέρει και πολλούς κινδύνους για τη σωματική ακεραιότητα των φιλάθλων. Στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ θέλουν να βάλουν τέλος στην παράνομη είσοδο στο γήπεδο, από «ανοικτά» σημεία της «OPAP Arena».

Παράλληλα, ένα σημαντικό ζήτημα που απασχολεί την ΠΑΕ ΑΕΚ είναι και τα καπνογόνα που άναψαν οι οπαδοί, δημιουργώντας αποπνικτική ατμόσφαιρα στο ματς με τον Ιωνικό και προκαλώντας την 20λεπτη καθυστέρηση της “σέντρας” της αναμέτρησης.

Στην ΠΑΕ έχουν καταγράψει όλα αυτά τα περιστατικά και σκοπεύουν να έρθουν σε επαφή με τους εκπροσώπους των οργανωμένων, προκειμένου να λειτουργήσουν όλα άψογα στα προσεχή εντός έδρας ματς και στη συνέχεια.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις