Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 1-3: Νέο μπρέικ και πρόκριση στους τελικούς της Volley League γυναικών

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 1-3: Νέο μπρέικ και πρόκριση στους τελικούς της Volley League γυναικών

Το εισιτήριο για τους τελικούς της Volley League γυναικών πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός. Οι πράσινες έσπασαν και πάλι την έδρα της ΑΕΚ, επικράτησαν με 3-1 σετ και 2-1 νίκες έκλεισαν θέση στους τελικούς, όπου θα διεκδικήσουν τον τίτλο κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πανηγυρίσει την πρόκριση στους τελικούς μέσα στην έδρα της ΑΕΚ και θα υπερασπιστεί τον τίτλο του κόντρα στον Ολυμπιακό, έχοντας το πλεονέκτημα έδρας.

Οι πράσινες ήταν πιο σταθερές σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, έχοντας σε εξαιρετική μέρα τις Ανθούλη, Γκρόθες, Κρος και Ρόγκα. 

Να σημειωθεί ότι στη σειρά ΑΕΚ – Παναθηναϊκός δεν υπήρξε ούτε μία νίκη γηπεδούχου, με το τελικό 2-1 να διαμορφώνεται μόνο με μπρέικ.

Όσον αφορά το παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά και πήρε το πρώτο σετ με 25-19. Η ΑΕΚ έβγαλε αντίδραση και ισοφάρισε 1-1 σετ, κατακτώντας το δεύτερο με 25-23.

Στο τρίτο σετ, η ΑΕΚ προηγήθηκε με 16-13 και έδειχνε ικανή να πάρει το προβάδισμα, ωστόσο ο Παναθηναϊκός εξαπέλυσε μία τρομερή αντεπίθεση, έκανε την ανατροπή και κατέκτησε το τρίτο σετ με 25-22.

Στο τέταρτο σετ, ο Παναθηναϊκός ήταν καταιγιστικός, ξέφυγε με σημαντικές διαφορές από το ξεκίνημα και κατάφερε να κλείσει το παιχνίδι (25-22), παρά την αντεπίθεση της ΑΕΚ στο φινάλε.

Τα σετ: 19-25, 25-23, 22-25, 22-25.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις