Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, Φεντερίκο Μακέντα: «Ακόμα δεν έχω επανέλθει στο 100%, αλλά ανυπομονώ για το ντέρμπι»

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, Φεντερίκο Μακέντα: «Ακόμα δεν έχω επανέλθει στο 100%, αλλά ανυπομονώ για το ντέρμπι»
ΦΩΤΟ Intime

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται αύριο (05/12, 19:30, LIVE από το Newsit.gr) από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για τη 12η αγωνιστική της Superleague 1 και ο Φεντερίκο Μακέντα δήλωσε ανυπόμονος.

Ο Ιταλός επιθετικός πήρε θέση βασικού στον Παναθηναϊκό, μετά τον τραυματισμό του Καρλίτος και σκοράρει ακατάπαυστα, αλλά ο ίδιος τόνισε στη Live Sport, ότι ακόμη δεν έχει επανέλθει στο 100%.

Οι δηλώσεις του Μακέντα

«Προηγηθήκαμε 2-0 (σ.σ. στο Κύπελλο με τον Βόλο) και προσπαθήσαμε να διαχειριστούμε το αποτέλεσμα. Δυστυχώς μείωσαν το σκορ, έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο και πήραν κάτι θετικό γι’αυτούς. Εμείς πρέπει να κρατήσουμε τη νίκη, έχει και αυτό την σημασία του. Εννοείται ότι θα θέλαμε μεγαλύτερη διαφορά, αλλά στο τέλος της ημέρας είναι σημαντική η νίκη. Διαχειριστήκαμε και τις δυνάμεις μας, γιατί έχουμε και το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ακόμα δεν έχω επανέλθει στο 100%, αλλά νιώθω σε καλό μομέντουμ. Η απόδοσή μου και τα γκολ μου έχουν δώσει αυτοπεποίθηση. Ανυπομονώ για το ντέρμπι. Είναι σημαντικό παιχνίδι για εμάς, πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τον αντίπαλο. Είναι πραγματικά ένα μεγάλο παιχνίδι».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις