Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Κίνδυνος τιμωρίας για Λέτο και Μάνταλο

ΦΩΤΟ Novasports
ΦΩΤΟ Novasports

Στην περίπτωση που ο αθλητικός εισαγγελέας κάνει χρήση του βίντεο, οι δυο παίκτες είναι πολύ πιθανό να δεχθούν “καμπάνες” για το περιστατικό στο οποίο συμμετείχαν στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Η κάμερα έπιασε τον Πέτρο Μάνταλο να “ρίχνει” τον Λέτο εκτός φάσης και στη συνέχεια τον Αργεντινό να τον φτύνει στα μούτρα. Στην περίπτωση που ο αθλητικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, κάνει χρήση του βίντεο, η τιμωρία των δυο παικτών είναι πολύ πιθανή…

Η εφημερίδα “Goal” αναφέρει πως αν ο κ. Σιμιτζόγλου ασκήσει πειθαρχική δίωξη με βάση το βίντεο, ο Λέτο κινδυνεύει με τιμωρία δύο αγωνιστικών για “έργω εξύβριση”. Ο Λέτο θα πρέπει να κληθεί σε απολογία και θα κινδυνεύει να μην αγωνιστεί κόντρα στον ΠΑΟΚ, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Ο Λέτο, αναμένεται να τιμωρηθεί και από την διοίκηση του Παναθηναϊκού.

Την ίδια ώρα, είναι πιθανό να κληθεί σε απολογία και ο Πέτρος Μάνταλος για χτύπημα εκτός φάσης (περισσότερο με απώθηση έμοιαζε ). Εφόσον συμβεί κάτι τέτοιο, μπορεί να τιμωρηθεί ακόμα και με 3+1 αγωνιστικές, για ¨βιαιοπραγία”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε