Τρίτη, 7 Μαΐ
17oC Αθήνα

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το δεύτερο «ημίχρονο» του Αγγέλου και η δύσκολη σειρά του Κάτας

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το δεύτερο «ημίχρονο» του Αγγέλου και η δύσκολη σειρά του Κάτας
Intime.gr

Οι δηλώσεις των δυο προπονητών, μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού και το 1-1 στην ημιτελική σειρά της Basket League.

Η ΑΕΚ εντυπωσίασε το βράδυ της Παρασκευής (21.05.2021) στο ΟΑΚΑ, νίκησε τον Παναθηναϊκό με 92-80 και θα παραταχθεί και πάλι την Κυριακή (23/5, 21:00) κόντρα στο «τριφύλλι» (ως φιλοξενούμενη αυτή τη φορά στο ΟΑΚΑ) αποφασισμένη για το «break», που θα την φέρει μία νίκη μακριά από την πρόκρισή της στους τελικούς της Basket League.

Click4more: «Μεταμορφώθηκε» η ΑΕΚ και «λύγισε» στον Παναθηναϊκό με ματσάρα από Μέικον

Ο κόουτς της ΑΕΚ, Βαγγέλης Αγγέλου, προσπάθησε να.. κρατήσει χαμηλά τους τόνους, κάνοντας λόγο για την ολοκλήρωση του δεύτερου δεκαλέπτου της σειράς και τονίζοντας πως η Ένωση διόρθωσε τις αγωνιστικές της ατέλειες.

«Ήταν το δεύτερο δεκάλεπτο αυτή της σειράς. Αλλιώς πρέπει να αντιμετωπίζονται οι ημιτελικοί και αλλιώς ένα απλό παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε δεχθεί 35 πόντους από transition, επιθετικά ριμπάουντ, λάθη δικά μας και είχαμε βάλει μόνο 6. Το διορθώσαμε αυτό και πήραμε τη νίκη. Συνεχίζουμε στο επόμενο παιχνίδι» ανέφερε ο Βαγγέλης Αγγέλου.

Από τη μεριά του, ο Όντετ Κάτας μίλησε για το τι πρέπει να αλλάξει ο Παναθηναϊκός, ώστε να είναι ο νικητής της δύσκολης –όπως την χαρακτήρισε- σειράς.

«Είχαμε την ευκαιρία να καθαρίσουμε σήμερα την σειρά, αλλά κάναμε λάθη τα οποία ήταν κυρίως στην επίθεση, αν και ήμασταν μπροστά στο σκορ στο ημίχρονο. Πρέπει να παλέψουμε, ξέραμε ότι θα είχαμε μία δύσκολη σειρά και θα παλέψουμε να την κάνουμε δική μας. Πρέπει να διορθώσουμε πολλά πράγματα. Να πάρουμε τα ριμπάουντ, να παίξουμε ομαδικά και όχι να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε ατομικά», ανέφερε ο Ισραηλινός.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις