Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το μήνυμα των κιτρινόμαυρων προς τους οπαδούς που θα βρεθούν στην «OPAP Arena»

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το μήνυμα των κιτρινόμαυρων προς τους οπαδούς που θα βρεθούν στην «OPAP Arena»
Intime.gr

Η έκκληση της ΠΑΕ ΑΕΚ προς τον κόσμο της ομάδας, που θα βρεθεί απόψε στην «OPAP Arena», για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Με ανάρτησή της στα social media, η ΠΑΕ ΑΕΚ, καλεί τον κόσμο που θα παρακολουθήσει από κοντά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, να βρεθεί όσο το δυνατόν νωρίτερα στην «OPAP Arena», τονίζοντας πως στο γήπεδο θα πρέπει να πάνε ΜΟΝΟ όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο.

Το μήνυμα των “κιτρινόμαυρων”:

Αγαπητοί φίλοι της ομάδας μας

Η ΠΑΕ ΑΕΚ νιώθει την ανάγκη να σας ευχαριστήσει για την τεράστια στήριξη όπως εκφράζεται με το sold out, για το αποψινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Πάμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για να δώσουμε ώθηση στον Ματίας Αλμέιδα και στους παίκτες μας!

Πρέπει όμως να σημειωθεί πως είναι απαραίτητη η όσο το δυνατό νωρίτερα προσέλευση στην OPAP ARENA, όσων έχουν εισιτήρια ή κάρτες διαρκείας και θα βρεθούν στο παιχνίδι. Οι θύρες ανοίγουν στις 16.30.

Επιπλέον, απευθύνουμε έκκληση καθώς όλες οι θύρες είναι sold out, να μη φέρετε μαζί μικρά παιδιά για τα οποία δεν έχετε εισιτήριο! Δεν υπάρχει η δυνατότητα να μπουν στο γήπεδο και το μόνο που θα προκληθεί θα είναι ταλαιπωρία για όσους έχουν μαζί τους παιδιά χωρίς εισιτήριο, αλλά και για τους υπόλοιπους κατά την είσοδο τους.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για την νίκη! Στηρίζουμε την ΑΕΚ και την προστατεύουμε με την συμπεριφορά μας στην κερκίδα!”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις