Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Χωρίς Αντράζ Σπόραρ η αποστολή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Χωρίς Αντράζ Σπόραρ η αποστολή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς
ΦΩΤΟ intime

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στην πρεμιέρα των play off της Super League 1 και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή χωρίς τους Αντράζ Σπόραρ και Ζβόνιμιρ Σάρλια.

Τόσο ο Σπόραρ, όσο και ο Σάρλια παραμένουν εκτός προπόνησης λόγω τραυματισμών και ο Παναθηναϊκός δεν τους υπολογίζει για το παιχνίδι με την ΑΕΚ στην OPAP Arena.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

«Με την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι της πρεμιέρας των play offs κόντρα στην ΑΕΚ.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo και παιχνίδι σε μισό γήπεδο. Θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Σάρλια, ενώ θεραπεία έκανε ο Σπόραρ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή. Στη λίστα συμπεριλήφθηκαν οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Καμπετσής».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις