Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

ΑΕΚ – Πανιώνιος: Μέγας είσαι Ιστορικέ! Πάτησε την Ενωση

ΑΕΚ – Πανιώνιος: Μέγας είσαι Ιστορικέ! Πάτησε την Ενωση

Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του μίνι πρωταθλήματος των πλέι οφ πέρασε ο Πανιώνιος μετά τη νίκη του με 1-0 επί της ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ.

Το live του αγώνα

Ο “Ιστορικός” έπαιξε έξυπνα, άνοιξε γρήγορα το σκορ και απειλήθηκε από την Ενωση μόνο στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Σαέντ Γεσίλ στο 7ο λεπτό πέτυχε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση. Από κόρνερ της ΑΕΚ, ο Πανιώνιος δημιούργησε τις προϋποθέσεις για αντεπίθεση με τον Μπεν να πραγματοποιεί εκπληκτική κούρσα και να πασάρει στον Γεσίλ, ο οποίος πλάσαρε έξοχα τον Μπάρκα πετυχαίνοντας το δεύτερο γκολ της καριέρας του ως επαγγελματίας.

Η αμυντική γραμμή του Πανιωνίου ήταν απροσπέλαστη και μετά το γκολ το πρώτο ημίχρονο κύλησε βαρετά. Ο Πανιώνιος έπαιξε με τακτική εμποδίζοντας την ΑΕΚ να επιτεθεί.

Στο β΄ ημίχρονο ο Χιμένεθ έριξε στο ματς τους Πατίτο, Χριστοδουλόπουλο αντικαθιστώντας δύο μέσους, τους Βάργκας, Αϊντάρεβιτς. Στο 55′ ο Πέκχαρτ ανατράπηκε από τον Γιαννιώτη, αλλά ο βοηθός υπέδειξε οφσάιντ, ενώ θα μπορούσε να δοθεί πέναλτι στην ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ παρά τις αλλαγές δεν μπορούσε να ανταποκριθεί επιθετικά λόγω του αμυντικού στησίματος του Πανιωνίου. Ο Ισπανός έκλεισε τις αλλαγές του βάζοντας τον Ούγκο Αλμέιδα στο ματς.

Στο 80′ η Ενωση είχε μεγάλη ευκαιρία με τη «βολίδα» του Γκάλο, όμως ο Γιαννιώτης επενέβη εντυπωσιακά. Εννέα λεπτά μετά είχε και δοκάρι σε σέντρα του Σιμόες στο 89΄ (η μπάλα κόντραρε στον Οικονόμου). 

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Γκάλο, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς (46΄ Πατίτο), Βάργκας (46΄ Χριστοδουλόπουλος), Πέκχαρτ (61΄ Αλμέιδα), Αραούχο

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Βλάχος (57΄ Γκιοατά), Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής, Κόρμπος, Σιώπης, Μπεν, Μασούντ, Μασούρας, Γεσίλ (76΄ Λάμπρου)
 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε