Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Πανιώνιος – ΑΕΚ: Σούπερ έκπληξη με Αραβίδη στην αποστολή!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Μανόλο Χιμένεθ εξακολουθεί να αιφνιδιάζει…  Συμπεριέλαβε τον Χρήστο Αραβίδη στην αποστολή της ΑΕΚ!

 

Η επιστροφή τουαποτελεί την έκπληξη στην αποστολή της ΑΕΚ, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, για την 23η αγωνιστική της Super League.

Ο 30χρονος επιθετικός αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα πρόβλημα τραυματισμού, όμως η γενική αίσθηση ήταν ότι δεν υπολογιζόταν, καθώς δεν έχει αγωνιστεί μετά τις 19 Δεκεμβρίου και το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ, όταν αποβλήθηκε μόλις στο 10ο λεπτό. Ο Μανόλο Χιμένεθ αποφάσισε να τον επαναφέρει στην αποστολή και μένει να φανεί αν θα του δώσει και χρόνο συμμετοχής, σε ένα γήπεδο που το ξέρει… απ΄έξω κι ανακατωτά.

Από κει και πέρα, τα προβλήματα της Ενωσης είναι δεδομένα και αφορούν κυρίως τη στελέχωση της αμυντικής γραμμής, από την οποία θα λείψουν λόγω τραυματισμού και οι δύο δεξιοί μπακ (Μπακάκης και Γκάλο), καθώς και ο Τσιγκρίνσκι. Απών θα είναι και ο επίσης τραυματίας Πατίτο Ροντρίγκες.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν συνολικά 19 παίκτες, που είναι οι: Ανέστης, Μπάρκας, Λαμπρόπουλος, Βράνιες, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Βινίσιους, Σιμόες, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Μάνταλος, Βάργκας, Χριστοδουλόπουλος, Πέκχαρτ, Μπακασέτας, Αλμέιδα, Αραούχο, Αραβίδης.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε