Τετάρτη, 1 Μαΐ
19oC Αθήνα

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: H πρώτη θέση της Super League κρίνεται στην «OPAP Arena»

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: H πρώτη θέση της Super League κρίνεται στην «OPAP Arena»
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ κοντράρονται(20:30 Cosmote Sport 1HD, LIVE από το Newsit.gr)στην κατάμεστη «OPAP Arena» για την τέταρτη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League, ένα ντέρμπι που θα κρίνει ποιος εκ των δυο θα βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το σπουδαίο παιχνίδι ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα των αναμετρήσεων της τέταρτης αγωνιστικής για τα πλέι οφ στην Super League, αφού οι δυο ομάδες βρίσκονται στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Ο φιλοξενούμενος ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε την ήττα της ΑΕΚ στην Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό και με τη νίκη του κόντρα στην Λαμία με 3-1, ανέβηκε στους 66 πόντους, ένα περισσότερο από τους «κιτρινόμαυρους».

Από την πλευρά της η Ένωση η οποία είχε να ηττηθεί σε παιχνίδι πρωταθλήματος από τον περασμένο Οκτώβριο, καλείται να ξεπεράσει το πρόσφατο αρνητικό αποτέλεσμα και να επιστρέψει στις νίκες.

Άλλωστε στο γήπεδο της στην «OPAP Arena» τη φετινή χρονιά μετρά 10 νίκες και τρεις ισοπαλίες στην κανονική διάρκεια, ενώ έχει κερδίσει και τον Ολυμπιακό πριν από μια εβδομάδα.

Οι δυο προπονητές Ματίας Αλμέιδα και Ραζβάν Λουτσέσκου δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα, με τον Αργεντινό να μην υπολογίζει μονάχα τον τραυματία Τσίτσαν Στάνκοβιτς.

Από την πλευρά του ο Ρουμάνος έχει πάρει όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του στην Αθήνα, με την ενδεκάδα που αναμένεται να επιλέξει να αποτελεί γρίφο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις