Αθλητικά

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Έξι συλλήψεις πριν το ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ για την 9η αγωνιστική της Super League 1, με το παιχνίδι να διεξάγεται σε κατάμεστη OPAP Arena, στην οποία και υπήρξαν για μία ακόμη φορά, έλεγχοι κατά την είσοδο των οπαδών.

Ειδικά στα ντέρμπι του φετινού πρωταθλήματος, οι αστυνομικές αρχές έχουν εντείνει τους ελέγχους τους και έτσι είχαμε ξανά συλλήψεις οπαδών, λίγο πριν ξεκινήσει το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., είχαμε συνολικά 6 συλλήψεις, με πέντε άτομα να συλλαμβάνονται έχοντας στην κατοχή τους ναρκωτικές ουσίες και ένας σπρέι πιπεριού.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Βέλγιο – Ιράν 0-0: Οι «κόκκινοι διάβολοι» γλίτωσαν από τον Ταρέμι και η πρόκρισή τους στα νοκ-άουτ του Μουντιάλ έμπλεξε
Ηγετική εμφάνιση από τον επιθετικό του Ολυμπιακού και του Ιράν - Μεγάλες επεμβάσεις από τους δυο τερματοφύλακες - Νέα ισοπαλία για τις δυο ομάδες στον 7ο όμιλο
ΦΩΤΟ Reuters