Τετάρτη, 1 Μαΐ
17oC Αθήνα

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Ο Elite διαιτητής Στίλερ στο ντέρμπι κορυφής στην Opap Arena

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Ο Elite διαιτητής Στίλερ στο ντέρμπι κορυφής στην Opap Arena

Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές που θα σφυρίξουν τους αγώνες της τρίτης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League. Ο Γερμανός Στίλερ στο ΑΕΚΠΑΟΚ.

Διαιτητή από το πάνω ράφι φέρνει η ΚΕΔ στο ντέρμπι κορυφής της Super League στη Νέα Φιλαδέλφεια ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ.

Άρχοντας του ντέρμπι Δικεφάλων στην Opap Arena θα είναι ο Τομπίας Στίλερ. Ο διαιτητής από τη Γερμανία δεν είναι η πρώτη φορά, που έρχεται στην Ελλάδα. Η τελευταία φορά που είχε σφυρίξει στη Super League ήταν στο περσινό ΑΕΚ-ΠΑΟΚ των πλέι οφ, που είχε λήξει 4-0 για την Ένωση!

Είχε βρεθεί, επίσης, στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 1-1 (18/10/20) στο ΟΑΚΑ, στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 0-1 (23/2/20), όπως και στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ 4-1 (17/2/19).

Φέτος ο Elite διαιτητής Στίλερ έπαιξε μία φορά ελληνική ομάδα, τη ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Γκενκ στο Βέλγιο. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Κρίστιαν Γκίτελμαν, Στέφαν Λουπ, 4ος ο Περράκης και στο VAR ο Ντίνγκερτ Κρίστιαν με τον Μπουξμπάουμ.

Ο Γερμανός ρέφερι θεωρείται από τις κορυφαίες σφυρίχτρες στην πατρίδα του, αλλά και στην Ευρώπη, έχοντας φέτος διευθύνει τρεις αναμετρήσεις των ομίλων του Champions League.

Στάβρεφ στο Άρης – Παναθηναϊκός

Ο Σκοπιανός Αλεξάνταρ Στάβρεφ θα διευθύνει το παιχνίδι του Άρη με τον Παναθηναϊκό στη Θεσσαλονίκη. Ο 47χρονος ρέφερι θα έρθει για δεύτερη φορά στη χώρα μας, καθώς είχε διευθύνει και το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 2-0 για τα πλέι οφ τον Απρίλιο του 2021.

Μαζί του θα είναι οι Ντέγιαν Κονσταντίνοφ, Γκότσε Πετρέσκι, 4ος ο Βεργέτης και στο VAR ο γνώριμος Κροάτης Ιβάν Μπέμπεκ (έχει έρθει ξανά στην Ελλάδα) με τον Νικολακάκη.

Τέλος, στη Λαμία και στην αναμέτρηση της ομώνυμης ομάδας απέναντι στον Ολυμπιακό, ορίστηκε ο Τσακαλίδης από την ΕΠΣ Χαλκιδικής. Στο VAR θα είναι ο Ευαγγέλου.

 

 

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις