Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί των «ασπρόμαυρων» στη λήξη και το μήνυμα Ουάρντα (video)

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί των «ασπρόμαυρων» στη λήξη και το μήνυμα Ουάρντα (video)
ΦΩΤΟ Intime

Σε έξαλλα πανηγύρια και ομαδική αγκαλιά επιδόθηκαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ μετά τη λήξη της νικηφόρας αναμέτρησης με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ  για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ένα… κουβάρι έγιναν παίκτες και τεχνικό επιτελείο μετά τη λήξή του ματς με την ΑΕΚ, που ήρθε δευτερόλεπτα αφότου ο Τόμας Μουργκ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Τσιντώτα και διαμόρφωσε το τελικό 1-0 υπέρ του «Δικεφάλου του Βορρά». 

Ο Ουάρντα μάλιστα αποκάλυψε σε δηλώσεις του πως το φάουλ αποφαίστηκε ομόφωνα να το εκτελέσει ο Τόμας Μουργκ, ενώ αφιέρωσε τη νίκη στον Ιβάν Σαββίδη. «Είναι ο πρόεδρος, δίνει τα πάντα για την ομάδα, μας παρέχει τα πάντα και πρέπει αυτό να του το ανταποδώσουμε. Έπρεπε να τον κάνουμε περήφανο, του υποσχεθήκαμε ότι θα το κάνουμε» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αιγύπτιος εξτρέμ, που τόνισε όσον αφορά τη δική του παρουσία πως: «Υπάρχει ο προπονητής, αυτός αποφασίζει. Από όταν ήρθα εγώ, έπαιξα σε όλα τα παιχνίδια οπότε δεν με νοιάζει αν δεν παίξω σε κάποια παιχνίδια, με ενδιαφέρει να κερδίζει η ομάδα. Αν κερδίζει ο ΠΑΟΚ, κερδίζω κι εγώ».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις