Τετάρτη, 8 Μαΐ
25oC Αθήνα

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Το «πάνω χέρι» η Ένωση στους φετινούς αγώνες, σε Super League και playoffs

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Το «πάνω χέρι» η Ένωση στους φετινούς αγώνες, σε Super League και playoffs
Intime.gr

Οι ΑΕΚ και ΠΑΟΚ κλείνουν τη φετινή σεζόν στην Ελλάδα, με τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Στην τρέχουσα σεζόν, οι δυο ομάδες αναμετρήθηκαν ήδη τέσσερις φορές, σε Super League και PlayOff.

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έχουν… ραντεβού με την Ιστορία, δίνοντας “μάχη” στο Πανθεσσαλικό, στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να πανηγυρίσουν το νταμπλ, για πρώτη φορά μετά από 45 χρόνια, καθώς έχουν ήδη στεφθεί πρωταθλητές.

Από την άλλη πλευρά, οι Θεσσαλονικείς θέλουν να επιστρέψουν στους τίτλους και να κερδίσουν παράλληλα το εισιτήριο για το Europa League της νέας αγωνιστικής περιόδου. Στα τέσσερα προηγούμενα ματς της φετινής σεζόν, η Ένωση μετράει τρεις νίκες έναντι μιας του «Δικέφαλου» του Βορρά.

Στην τρέχουσα σεζόν, οι δυο ομάδες αναμετρήθηκαν ήδη τέσσερις φορές, σε Super League και PlayOff. Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, μοιράστηκαν τις νίκες στις έδρες τους και μάλιστα με το ίδιο σκορ: 2-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια (30/10/2022, 36’ Λιβάι Γκαρσία, 61’ Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς), 2-0 και στην Τούμπα (19/2/2023, 14’ Κάλεντ Νάρεϊ, 62’ Κωνσταντίνος Κουλιεράκης).

Στο μίνι πρωτάθλημα, η Ένωση πέρασε νικηφόρα από τη Θεσσαλονίκη (2/4/2023) με το γκολ του Σέρχιο Αραούχο (81’) ενώ θριάμβευσε με 4-0 στην OPAP Arena στις 26/4/2023 (21’ Στίβεν Τσούμπερ, 24’ Αρολντ Μουκουντί, 77’ Λιβάι Γκαρσία, 86’ Πάολο Φερνάντες).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις