Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ, Τσιρίλο: Η “Ενωση” έχει το προβάδισμα

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Προβάδισμα νίκης στην ΑΕΚ έδωσε ο Μπρούνο Τσιρίλο, ο οποίος έχει αγωνιστεί με τη φανέλα και των δύο “Δικεφάλων” στην Ελλάδα.

Μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για τις αναμνήσεις του και εστίασε στο πλεονέκτημα της έδρας.

Οι δηλώσεις του:

Για τους αγώνες ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: “Έχω όμορφες αναμνήσεις. Ήταν ωραία και σημαντικά παιχνίδια. Άλλωστε, πάντα ήθελα να παίζω στα ντέρμπι”.

Για το ποια ομάδα έχει το προβάδισμα στον αγώνα για την 24η αγωνιστική: “Είναι ένα ντέρμπι, ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Όλα ξεκινούν από το 50-50. Η ΑΕΚ έχει ένα μικρό προβάδισμα, διότι παίζει στο σπίτι της και μπροστά στους οπαδούς της”.

Για το ποιος παίκτης μπορεί να κάνει τη διαφορά: “Και οι δύο ομάδες πήραν καλούς παίκτες τον Ιανουάριο. Από τη δική μου εμπειρία η συλλογική δουλειά θα κάνει τη διαφορά. Το πόσο πολύ θέλει η ομάδα τη νίκη. Και οι δύο έχουν καλούς παίκτες, αλλά το πιο σημαντικό είναι η αλληλοβοήθεια και το μυαλό των παικτών. Έχω παίξει σε πολλά ντέρμπι και στην Ελλάδα και την Ιταλία και από την εμπειρία που έχω αυτά μετρούν περισσότερο από την ποιότητα”.

Για το ιταλικό ποδόσφαιρο: “Το επίπεδό του έχει ανέβει ξανά τα τελευταία δύο με τρία χρόνια. Άλλωστε, η Γιουβέντους είναι πλέον μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Επίσης, η Νάπολη, η Ρόμα και Ίντερ έχουν μεγάλα μπάτζετ, επενδύουν και έχουν καλές ομάδες”.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε