Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

ΑΕΚ: Παρακάμερα με «πάρτι» σε αποδυτήρια – αεροπλάνο και την αποθέωση στο αεροδρόμιο και τα Σπάτα

ΑΕΚ: Παρακάμερα με «πάρτι» σε αποδυτήρια – αεροπλάνο και την αποθέωση στο αεροδρόμιο και τα Σπάτα
youtube/grab

«Πρωτάθλημα και Κύπελλο, δικέφαλε αετέ» φώναζαν οι παίκτες της ΑΕΚ, στα αποδυτήρια του «Βικελίδης», μετά το… πρωταθληματικό «διπλό» της Ένωσης επί του Άρη, όπως φαίνεται και στην παρακάμερα του AEK TV.

Η αγωνία του Ματιας Αλμέιδα και των παικτών κατά τη διάρκεια του Άρης – ΑΕΚ, οι πανηγυρισμοί της ανατροπής και το… πάρτι των «κιτρινόμαυρων» που ακολούθησε. Μια πανηγυρική παρακάμερα, που περιέχει και το μήνυμα του κυβερνήτη του αεροπλάνου, για το διαφαινόμενο πρωτάθλημα της Ένωσης.

Τα πλάνα που περίμεναν να δουν όλοι οι φίλοι της ΑΕΚ, μετά το πέρασμα της ΑΕΚ από το «Βικελίδης» και την ήττα του Παναθηναϊκού, δυο αποτελέσματα που φέρνουν την Ένωση αγκαλιά με τον τίτλο στη Super League.

«Με ένα «χρυσό διπλό» επέστρεψε από τη Θεσσαλονίκη η ΑΕΚ, που επικράτησε με 2-1 του Άρη, στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο ματς της 9ης αγωνιστικής των Play Offs της STOIXIMAN SUPER LEAGUE 2022-23.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 17’, κόντρα στη ροή του αγώνα, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αντρέ Γκρέι, όμως απάντησε με δύο υπέροχα γκολ από τους Τομ Φαν Βέερτ (στο 23′) και Στίβεν Τσούμπερ (στο 43′), ολοκληρώνοντας την ανατροπή πριν κλείσει το πρώτο ημίχρονο.

Με αυτή τη νίκη η ΑΕΚ πέρασε μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας (+3), μια αγωνιστική πριν από το τέλος του πρωταθλήματος και πλέον της αρκεί ένας βαθμός απέναντι στον Βόλο ΝΠΣ την Κυριακή, στην OPAP ARENA, για να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου.

Η κάμερα του ΑΕΚ TV ήταν με την ομάδα στη Θεσσαλονίκη και κατέγραψε όλα τα παρασκήνια της αναμέτρησης, όπως επίσης τους πανηγυρισμούς στα αποδυτήρια και την υποδοχή από τους οπαδούς της ομάδας στο αεροδρόμιο Μακεδονία, στο Ελ. Βενιζέλος και στα Σπάτα…» αναφέρει η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις