Πέμπτη, 2 Μαΐ
20oC Αθήνα

ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα: «Προστατέψτε την ομάδα, ούτε ένα καπνογόνο πριν τον ΠΑΟΚ»

ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα: «Προστατέψτε την ομάδα, ούτε ένα καπνογόνο πριν τον ΠΑΟΚ»
Intime.gr

Η ΠΑΕ ΑΕΚ περιμένει από τον κόσμο της να προστατέψει και πάλι την «OPAP Arena», ενόψει και του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Η Ένωση κάνει έκκληση προς τον κόσμο που θα βρεθεί σήμερα στο γήπεδο, προκειμένου να μην ανάψει καπνογόνα που θα φέρουν τη διακοπή του ματς και την τιμωρία της έδρας.

Η ΑΕΚ υποδέχεται σήμερα τον ΠΑΣ Γιάννινα (20/10, 19:00, Cosmote Sport 1) για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και περιμένει από τους οπαδούς της που θα βρεθούν στην «OPAP Arena», να μην ανάψουν καπνογόνα, που μπορεί να φέρουν την τιμωρία της έδρας, ενόψει ΠΑΟΚ (10η αγωνιστική / 30.10.2022 / 19:30).

Η ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ

“Στο ματς με τον Ατρόμητο οι οπαδοί μας απέδειξαν πως ξέρουν να προστατεύουν την ομάδα κι ανταποκρίθηκαν πλήρως στις παρακλήσεις μας για τη μη χρήση καπνογόνων. Ωστόσο, το ίδιο είναι απόλυτη ανάγκη να γίνει και στο αποψινό ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα, που είναι το τελευταίο εντός έδρας πριν το πρώτο ντέρμπι στην OPAP ARENA, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Δεν πρέπει να υπάρξει η παραμικρή διακοπή λόγω καπνογόνων και δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση οι οπαδοί μας να σκεφθούν αν κάποιοι κάνουν το καθήκον τους ή όχι για την τήρηση των κανονισμών σε αγώνες άλλων ομάδων. Προστατέψτε και σήμερα την ΑΕΚ. Ούτε ένα καπνογόνο!!!”

Μάλιστα, στη φωτογραφία που συνοδεύει το ποστάρισμα της ΠΑΕ ΑΕΚ, υπάρχει το μήνυμα: “Όχι καπνογόνα, μόνο πάθος και φωνή! Προστατέψτε την ομάδα, προστατέψτε το γήπεδο”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις