Κυριακή, 28 Απρ.
18oC Αθήνα

ΑΕΚ: Πείσμωσε και “τρέχει” για να προλάβει τον τελικό ο Τσιγκρίνσκι

ΑΕΚ: Πείσμωσε και “τρέχει” για να προλάβει τον τελικό ο Τσιγκρίνσκι
ΦΩΤΟ intime

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι κάνει μεγάλη προσπάθεια για να προλάβει να αγωνιστεί στον τελικό Κυπέλλου της Κυριακής (26/7) μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού, με τον Ουκρανό να έχει δημιουργήσει αισιοδοξία στο ιατρικό και τεχνικό επιτελείο της Ένωσης. 

Διαφορετικά είναι πλέον τα δεδομένα αναφορικά με την παρουσία του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό. Ο Ουκρανός στόπερ, που διαγνώστηκε με θλάση και θεωρούταν νοκ-άουτ από το μεγάλο ματς, νιώθει ήδη καλύτερα και υπάρχει αισιοδοξία πως ίσως προλάβει τελικά να δώσει το “παρών” στην αναμέτρηση. 

Ο Τσιγκρίνσκι έχει διαμηνύσει πως θα κάνει τα πάντα για προλάβει το ματς, ενώ χθες ακολούθησε την αποστολή στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” για το ματς των Play Off με τον Ολυμπιακό, όπου η απουσία του από το κέντρο της άμυνας των “κιτρινόμαυρων” ήταν κάτι παραπάνω από φανερή. Σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας αν καταφέρει να προπονηθεί κανονικα΄μέχρι την Πέμπτη (23/7), τότε συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να τεθεί στη διάθεση του Μάσιμο Καρέρα λύνοντάς του τα χέρια.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις