Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

ΑΕΚ: Περιμένει άφιξη Ανσαριφάρντ και πρόταση για Μάνταλο

ΑΕΚ: Περιμένει άφιξη Ανσαριφάρντ και πρόταση για Μάνταλο
Intime.gr

Εξελίξεις θα υπάρξουν στα μετεγγραφικά της ΑΕΚ μέσα στις επόμενες ώρες με τις περιπτώσεις των Καρίμ Ανσαριφάρντ και Πέτρου Μάνταλου.

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλα με την ΑΕΚ και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να φορέσει τα “κιτρινόμαυρα”.

Ο 30χρονος πρώην επιθετικός του Πανιωνίου και του Ολυμπιακού έμεινε ελεύθερος από την Αλ Σαλίγια και προορίζεται για να καλύψει το κενό του Σέρχιο Αραούχο, πλαισιώνοντας παράλληλα τον Νέλσον Ολιβέιρα. Ο Ιρανός φορ αναμένεται μέχρι την Τρίτη (24.08.2020) στην Αθήνα για να υπογράψει τριετές συμβόλαιο.

Την ίδια στιγμή, η ΑΕΚ περιμένει μέσα στην ημέρα την βελτιωμένη πρόταση της Αλ Νασρ για τον Πέτρο Μάνταλο. Η υπόθεση έμεινα στάσιμη μέσα στο Σαββατοκύριακο λόγω μιας αργίας στη χώρα, αλλά στην ΠΑΕ έχουν ενημερωθεί πως οι Άραβες θα επανέλθουν.

Η Αλ Νασρ έχει ενημερώσει πως θα επιστρέψει με πρόταση ύψους 4,5 εκατ. ευρώ, προσφέροντας διετές συμβόλαιο στον 29χρονο μεσοεπιθετικό, με σχεδόν τριπλάσιες αποδοχές από αυτές που είχε στην ΑΕΚ. Σε περίπτωση ολοκλήρωσης του deal, είναι πολύ δύσκολο ο Μάνταλος να παραμείνει για τον τελικό Κυπέλλου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις