Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

ΑΕΚ: Προετοιμασία στο Ρότερνταμ και ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης στους ποδοσφαιριστές

ΑΕΚ: Προετοιμασία στο Ρότερνταμ και ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης στους ποδοσφαιριστές
Intime.gr

Στην ΑΕΚ ξεκίνησαν τον προγραμματισμό τους για την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας, που θα γίνει στο Ρότερνταμ.

Η ΑΕΚ θα πραγματοποιήσει και φέτος το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στην Ολλανδία, αλλά φέτος θα βρεθεί στο προάστιο Schiedam του Ρότερνταμ.

Η ΑΕΚ θα συγκεντρωθεί για πρώτη φορά στα Σπάτα στα τέλη Ιουνίου (25-30 Ιουνίου) και θα αναχωρήσει για την Ολλανδία στις 12 Ιουλίου.

Στο Ρότερνταμ θα παραμείνει για 17 ημέρες. Μέχρι στιγμής, το πρόγραμμα περιλαμβάνει τρεις ημερομηνίες φιλικών επί ολλανδικού εδάφους (19,25 και 29 Ιουλίου) και δύο ημερομηνίες φιλικών στην Αθήνα 5 και 13 Αυγούστου.

Μένουν βεβαίως οι επίσημες ανακοινώσεις και η ενημέρωση από την ΠΑΕ όλου του προγράμματος των φιλικών αγώνων, των αντιπάλων και των γηπέδων που θα διεξαχθούν.

Την ίδια στιγμή, ο Ματίας Αλμέιδα έδωσε… οδηγίες στους παίκτες της ΑΕΚ, για να είναι όλα έτοιμα για την έναρξη της προετοιμασίας. Ο Αργεντινός προπονητής θέλει οι παίκτες του να εμφανιστούν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στα Σπάτα. Ήδη, οι ποδοσφαιριστές έχουν πάρει ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης από τον γυμναστή του Αλμέιδα, Γκίντο Μπονίνι, για το διάστημα προ της έναρξης της προετοιμασίας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις